Vizita.si
image (28)

Novice

41-letna mamica treh otrok leta 2004 in letos

L. E.
20. 07. 2016 11.04
6

Danes 41-letna Gillian je imela v svojem življenju najprej malo preveč kilogramov, nato anoreksijo in bulimijo. Danes pravi, da je končno uspela najti ravnovesje med tem, da je preveč obsedena s hrano in telovadbo, ter tem, da temu posveča premalo pozornosti.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

Gillian Faith je pričela odvečne kilograme pridobivati med prvo nosečnostjo. To je bilo ob koncu njenega študija. Zaradi stresa je začela jesti za dva in tudi, ko je rodila, ni nehala. Privzela je nezdrave prehranjevalne navade in bile so ji v uteho, ko je imela preveč dela z materinstvom, zaključevanjem študija, nato iskanjem službe in končno z dokazovanjem na novem delovnem mestu. Takrat so se začeli kilogrami nabirati.

"Dve moji prioriteti sta bili služba in otrok. Ni bilo več nobenega drugega časa," pravi. Ko je bila njena hči stara 9 mesecev, je diplomirala. Stara je bila 23 let. Leta 2000 je nato rodila drugega otroka. Takrat je že tehtala 100 kilogramov. In danes ve, da je bila odvisna od nezdrave hrane. Kar pa se je trudila skriti. Peljala bi se v tri različne restavracije s hitro hrano, da samo v eni ne bi naročila preveč. Pojedla bi v avtomobilu, ki ga je nato dobro očistila in prezračila ter celo odišavila, da nihče ne bi mogel zaznati, da je bila v restavraciji s hitro prehrano.

Ko je rodila tretjega otroka, je bila za njo zelo težka nosečnost. Poleg tega se je ločila in ostala sama s tremi otroki. Takrat se je naenkrat odločila, da bo živela zdravo. Ampak tako kot prej ni posvečala nobene pozornosti svojemu telesu, je sedaj zapadla v drug ekstrem. Njena dieta je bila izredno špartanska, preveč je telovadila. "Postala sem anoreksična in bulimična," pravi. Shujšala je preveč. Pred štirimi leti pa ji je uspelo najti neko srednjo pot. Pravi, da ji je ravnovesje pomagal vzpostaviti body building. Samo z njim je lahko nekako premagala svojo obsedenost z zdravo prehrano in telovadbo.

Svojo pot k večjemu zdravju, sreči, ravnovesju deli tudi na Instragramu, kjer odkrito govori o tem, da ima že od nekdaj težave s samopodobo. Nikoli ni šla na kakšno operacijo, s katero bi ji odstranili odvečno kožo. Poudari, da zato še vedno ne misli, da je popolna ali da to sploh lahko kdaj doseže, da pa se je naučila razmišljati na naslednji način. "Na splošno sem sprejela to telo, za katerega vsakodnevno delam. Moje je in ponosna sem, da sem dosegla, da je močno in lepo."

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587