Vizita.si
image (28)

Novice

50-letnica osupnila s svojo brezhibno postavo

S.P.
23. 11. 2012 15.46
12

Priljubljena ameriška igralka Lisa Rinna bo v prihodnjem letu dopolnila že 50 let, pa vendarle je to ne more ustvaviti pred tem, da bi bila videti kar se da čudovito. Pohvali se lahko namreč s postavo, ki ji jo lahko zavidajo tudi precej mlajše posameznice.

Zvezda ene izmed najbolj priljubljenih ameriških nanizank – Melrose place je že večkrat zatrdila, da je velika ljubiteljica joge, tokrat pa je to tudi dokazala s svojo nadvse osupljivo in še kako zavidljivo postavo. Lisa Rinna, ki bo v prihodnjem letu dopolnila že 50 let, se lahko namreč pohvali z brezhibno izklesanim trebuščkom in prečudovitimi dolgimi nogami, ki ji jih lahko zavidajo celo precej mlajša dekleta.

“Z jogo se ukvarjam že tako dolgo, da je postala del mojega življenja, seveda pa ne zanemarjam niti preostalih telesnih aktivnosti, ki me glede na leta ohranjajo v odlični formi. V telovadnici se pridno potim vsaj 4-krat na teden, v prostem času pa veliko tečem ali pohajkujem, zato menim, da so temu primerni tudi rezultati. Trudim se uživati kar se da zdravo prehrano, a se ne držim nobene posebne diete – preprosto jem, ko sem lačna. Menim, da ni problem v hrani, ki jo jemo, temveč predvsem v porcijah, ki so velikokrat večje, kot pa jih naše telo v resnici potrebuje,“ svoje skrivnosti do idealne postave razkriva uspešna igralka.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602