Vizita.si
image (28)

Novice

7-letni hčerki podarila povečanje prsi in liposukcijo!

Ni.J.
04. 01. 2012 09.41
58

51-letna mama je svojo 7-letno hčer za božič razveselila z bonom za liposukcijo v vrednosti 8.400 evrov – potem ko ji je za rojstni dan podarila 7.000 evrov vreden bon za povečanje prsi.

Sedemletna Poppy Burge je lani za rojstni dan že prejela bon za povečanje prsi, z lepotnimi posegi obsedena mama pa jo je za letošnji božič presenetila še z enim neprimernim darilom – bonom za liposukcijo v vrednosti 8.400 evrov.

51-letni Sarah Burge se je darilo zdelo priročno in koristno. “Bon sem ji vtaknila v nogavičko, ki jo je nastavila Božičku. V tem ne vidim ničesar napačnega,“ je povedala. “Kar naprej me prosi za lepotni poseg. Želi si biti lepa in liposukcija je eden od posegov, ki vedno prav pridejo. Ti boni se mi zdijo dobra naložba v prihodnost, podobna varčevanju za njeno šolanje.“

Burgeova je za lastne operacije zapravila že več kot 600 tisoč evrov. Na naslovnicah se je prvič pojavila leta 2010, ko je priznala, da svojo šestletno hčer uči plesati ob drogu. Od takrat naprej pa se zaradi svojih neprimernih odločitev neprestano pojavlja v medijih.

Sarah, ki sicer živi v 600 tisoč evrov vrednem štirisobnem stanovanju v Cambridgeshiru, je lansko leto hčeri za rojstni dan podarila bon za povečanje prsi. V intervjuju za Closer magazine je takrat dejala: “Poppy me je prosila za povečanje prsi, zato sem ji podarila bon. Unovčila ga bo lahko, ko bo stara 16 let in bo poseg popolnoma legalen. Če se ji bodo naravno razvile velike prsi, se bo lahko odločila za kakšen drugi poseg v vrednosti bona.“ Bon je bil sicer del eksotične zabave za rojstni dan, ki jo je organizirala svoji hčeri. Na zabavi so Poppy in njene prijateljice uživale na manikuri, pedikuri in ličenju. Telesa so si prekrile z umetnimi tetovažami, se v rožnatem avtobusu, ki ga je najela Sarah, pretvarjale, da pijejo šampanjec, in jedle pregrešno drago torto. Poppy je na zabavi nosila 400 evrov vredno oblekico, nohte je imela namazane z rožnatim lakom, obraz pa skrbno naličen. “Poppy ne zanimajo napihljivi gradovi in ponjave, po katerih bi skakala, zato sem ji priredila nekoliko drugačno zabavo.“ Poleg bona za povečanje prsi pa je Sarah mali Poppy za rojstni dan podarila tudi darila v skupni vrednosti več tisoč evrov, vključno s prenosnikom, kristalnim prstanom in verižico Swarowski ter oddih in razvajanje v spa centru v vrednosti 5.000 evrov. “Želela sem si nov prenosni računalnik, počitnice in bon za operacijo. Ko sem dobila vse, kar sem si zaželela, so se mi uresničile sanje. Vse moje prijateljice so mi zavidale. Komaj čakam, da bom takšna kot mami – z velikimi lepimi prsmi,“ je še povedala Poppy.

Čeprav takšne zabave in darila predstavljajo prevelik strošek za marsikaterega starša, Sarah s plačevanjem nima težav. Je namreč uspešna podjetnica, ki zajetne vsote denarja služi s prirejanjem zabav, na katerih se srečujejo osebe, ki so prestale lepotne posege, in svingerji, poleg tega pa tudi piše erotične zgodbe. Sarah tudi priznava, da so njene hčere Charlotte, Hannah in Jazzy že uporabljale botoks in da imajo v načrtu tudi lepotne posege.

Burgeova ima zaskrbljujoče brezčuten odnos do lepotnih posegov. Svoj 51. rojstni dan je tako proslavila z liftingom obraza, zadnjičnimi vsadki in liposukcijo, za kar je zapravila 60 tisoč evrov. “Nekaterim se zdi moje obnašanje sporno in vsakokrat, ko mi kdo reče, da sem slaba mati, me to razjezi. Nič slabega ne vidim v tem, da svojim hčeram podarjam takšna darila. Poppy je popolnoma normalen otrok, ki uživa v športnih aktivnostih in se rada igra na prostem. Moderna dekleta ne uživajo več v Pepelki in Sneguljčici. Njihove vzornice so danes zvezdnice, kot na primer Cheryl Cole ali Lady Gaga, in vse, kar jaz počnem, je, da podpiram hčerine želje in ji jih poskušam uresničiti. Videz je dandanes izjemno pomemben in nič slabega ni, če si nekdo želi biti lep.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (58)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587