Vizita.si
Igralca je prizadela srčna aritmija.

Novice

Legendarni zvezdnik v strahu pred najhujšim

L.E.
07. 04. 2012 08.08
0

Legendarni igralec je bil v sredo zaradi težav s srcem sprejet v pariško bolnišnico, kjer so ga uspešno operirali. Po dveh tednih strahu je sporočil, da se počuti veliko bolje.

Igralca je prizadela srčna aritmija.
Igralca je prizadela srčna aritmija.FOTO: Reuters

76-letni francoski igralec Alain Delon je bil v sredo sprejet v pariško bolnišnico, kjer so ga operirali zaradi težav s srcem. Od tedaj naj bi menda dobro okreval, kot je celo sam povedal časopisu Le Parisien. “Operiran sem bil dve uri nazaj, in sicer povsem načrtovano,“ so objavili. “Dva tedna nazaj mi je postalo slabo, imel sem napade vrtoglavice. Sedaj so poskušali spet umiriti moje srce.“

Zvezdnik je bil operiran, ker so zdravniki med pregledom odkrili, da je njegovo srce začelo neenakomerno utripati. Motnje srčnega ritma so zdravniki sicer pogosto zdravili samo z zdravili, sedaj pa lahko bolnikom pomagajo tudi z operacijami. Tako lahko nekatere oblike aritmije povsem odstranijo, medtem ko jih zdravila lahko le blažijo.

“To se mi je zgodilo, ker se je v mojem srcu nabralo preveč čustev,“ je še dodal Delon, ki je prejšnje leto res utrpel velik šok, ko je njegov mladoleten sin, medtem ko očeta ni bilo doma, priredil zabavo, na kateri je bilo mlado dekle ustreljeno v trebuh. Na srečo je preživela, je pa bil Delonov sin kot organizator zabave obtožen malomarnosti.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587