Vizita.si
image (28)

Novice

Eva presenetila s trebuščkom ...

S.P.
05. 10. 2012 09.22
7

Eva Longoria se je na dobrodelnem dogodku v Las Vegasu pojavila v tesno oprijeti črni usnjeni obleki, ki je poudarila njen močno zaobljen trebušček. Ali zvezda serije Razočarane gospodinje vendarle pričakuje naraščaj?

Pred kratkim so se v javnosti in mnogih medijih začele širiti govorice, da naj bi zvezda priljubljene serije Razočarane gospodinje zanosila s svojim sedanjim partnerjem. Na dobrodelnem dogodku za organizacijo “Padres Contra El Cancer's“ v Las Vegasu se je namreč zvezdnica pojavila v tesno oprijeti črni usnjeni obleki, ki je poudarila njen močno zaobljen trebušček.

“Govorice, da naj bi slavni par pričakoval otroka, so popolnoma napačne in seveda izmišljene. Eva in Marko sta močno zaljubljena, zato sta se odločila vstopiti v resno zvezo, a naraščaja za zdaj še ne načrtujeta. Ne bi pa me presenetilo, če bi se kaj takega zgodilo v bližnji prihodnosti,“ je pojasnil bližnji vir, a dokazi vendarle govorijo sami zase. Na fotografiji je jasno viden povečan obseg v predelu Evinega trebuščka, njegovo zaobljeno obliko pa bi lahko zlahka pripisali veselemu pričakovanju. Seveda o tem, ali je zvezdnica resnično noseča ali pa je nedavno zgolj pridobila nekaj odvečnih kilogramov, zaenkrat še ne moremo biti čisto prepričani, bo pa to zagotovo pokazal čas.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587