Vizita.si
image (28)

Novice

Ali je bodoča mamica izbrala preglobok dekolte?

S.P.
03. 01. 2013 15.09
29

Čeprav je šele pred kratkim potrdila govorice o nosečnosti, pa se Kim Kardashian danes že 'precej pozna'. Zvezdnica je namreč priznala, da je v tem času znatno pridobila na telesni teži, vse večje pa naj bi bile tudi njene polne obline, ki jih že s težavo zakrije.

Že v preteklih tednih se je šušljalo o morebitni nosečnosti dive resničnostnih šovov Kim Kardashian, danes pa se bodoči mamici, ki je svojo nosečnost tudi uradno potrdila šele pred kratkim, tudi že precej pozna. Čeprav v tretjem mesecu še kako dobro skriva svoj nosečniški trebušček, je namreč zvezdnica priznala, da je od zanositve pridobila že veliko odvečnih kilogramov, posledično pa naj bi bil vse večji tudi obseg njenih prsi.

To so opazili tudi paparaci, ki so 32-letnico zasledili na poti v telovadnico, kjer pa jih je presenetila s precej globokim dekoltejem, ki ni ravno laskal njenim polnim oblinam. “Vem, da sem se zredila, saj se spopadam s pogostimi napadi lakote, kar se zagotovo pozna. Všeč mi je predvsem morska hrana, saj v zadnjem času preprosto ne morem brez sušija, čeprav vem, da ga praviloma sploh ne bi smela jesti. Da se stanje ne bi še poslabšalo, sem že začela pridno telovaditi in se ustrezno rekreirati, trudim pa se uživati tudi čim več sveže zelenjave. Pri tem procesu me sicer malce ovirajo boleči krči in neprijetne spremembe, ki vplivajo na moje počutje, a pazim, da čez dan dobim zadostno količino počitka, po katerem sem znova kot prerojena. S Kanyem se že izredno veseliva in komaj čakava, da postaneva ljubeča starša,“ pa je povedala bodoča mamica.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587