Vizita.si
image (28)

Novice

Ali je to res najlepši dekolte na svetu?

S.P.
28. 12. 2012 13.47
24

Ameriška igralka Leslie Mann je po številnih odigranih vlogah v sodelovanju z Megan Fox pred kratkim tudi javno izrazila svoje prepričanje, da naj bi si zvezdnica lastila najlepši dekolte na svetu. Se strinjate z njenimi trditvami?

Priljubljena ameriška igralka Leslie Mann, ki je v sodelovanju z Megan Fox zasijala v najnovejši filmski uspešnici To so 40, je po številnih prizorih, ki sta jih igralki morali posneti skupaj, pred kratkim tudi javno izrazila svoje prepričanje, da naj bi imela privlačna rjavolaska najlepši dekolte na svetu. "Megan se lahko pohvali z zares prečudovitim, če ne celo popolnim dekoltejem in verjemite mi, da teh v svoji dolgoletni karieri nisem videla malo. Nikoli še nisem bila priča tako lepo oblikovanim in čvrstim naravnim prsim, kot so njene. To me je popolnoma fasciniralo," je pojasnila.

 Sicer pa nadvse zavidljiva postava novopečene mamice že dolgo ni nobena skrivnost. 28-letnica je namreč že večkrat javno razkrila številne napotke do uspeha, predvsem pa do zdravega in kakovostnega načina življenja, ki se ga redno drži tudi sama. “Z osebnim trenerjem Harleyjem Pasternakom pridno telovadim vsaj 45 minut na dan. Usmerja me pri dvigovanju uteži, ki odlično dene mojemu dekolteju, s kardio vadbo poskrbi, da se dobro spotim, vse to pa kombinirava še s pilatesom, ki je moja najljubša vrsta rekreacije. Priznati moram, da se ne držim nobene posebne diete, se pa trudim jesti zdravo – predvsem surovo in vegansko hrano, ki ne vsebuje veliko maščob in znatno pripomore k uravnavanju želene telesne teže.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587