Vizita.si
image (28)

Novice

Ali je zvezdnica res že '(pre)debela'?

S.P.
24. 12. 2012 16.08
14

Priljubljena televizijska osebnost Nicole Richie je znova ujezila svoje oboževalce. Po hudih motnjah hranjenja naj bi bila namreč zvezdnica kljub svoji koščeni postavi znova prepričana, da je debela. Je igralka znova v krempljih anoreksije?

Praznična pojedina je pred vrati, tega pa se predobro zavedajo tudi številne zvezdnice, ki iz dneva v dan težijo k popolni ter karseda zavidljivi postavi. Med njimi se je tako znašla tudi priljubljena televizijska osebnost Nicole Richie, ki je zaslovela predvsem kot najboljša prijateljica bajno bogate dedinje Paris Hilton in ki se je v preteklosti zaradi hudih motenj hranjenja ter posledične anoreksije že večkrat znašla na robu propada. Nič drugače pa ni niti tokrat, saj naj bi bila zvezdnica po besedah prijateljev kljub koščeni in vitki postavi znova prepričana, da je predebela.

Fotografom je zato v preteklem tednu ni bilo težko ujeti na poti v priznani fitnes center Studio city v Kaliforniji, kjer naj bi se 31-letnica v strahu pred odvečnimi kilogrami s pomočjo osebnega trenerja vsak dan že pridni potila, doma pa se celo pretirano postila. "Nicole se rada pohvali s tem, da njen jedilnik sestavljajo najbolj priznani nutricionisti na svetu, a kaj, ko ne poje niti polovico tistega, kar ji naročijo. Že zadnjih nekaj tednov živi le od kosmičev, solate, puste zelenjave in sojinega mleka, ki ji dajejo ravno dovolj energije, da se ob telesni aktivnosti prebije čez dan. Ponovno je postala obsedena z mislijo, da je za sodelovanje v svetu mode preprosto predebela, in glede na njena ravnanja se bojimo, da ni pričakovati srečnega konca. Vendar pa problema, dokler ga ne bo uvidela sama, preprosto ne bo mogoče rešiti," pa so že zaskrbljeni njeni najbližji.
 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587