Vizita.si
image (28)

Novice

Bo Jude Law kmalu plešast?

S.C.
22. 01. 2012 07.55
3

V zadnjih mesecih nikjer ni bilo mogoče opaziti postavnega igralca in ljubljenca nežnejšega spola brez kape na glavi, na nedavni premieri Scherlocka Holmesa: Igra senc pa je bilo jasno, zakaj. Jud Law namreč drastično izgublja lase.

38-letni Jude Law je igralec, na katerem se spočije marsikatero žensko oko. S svojimi modrimi očmi in prikupnim nasmehom je osvojil kar nekaj hollywoodskih lepotic, med katerimi smo si zagotovo najbolj zapomnili privlačno Sienno Miller. Lahko bi rekli, da lepemu, slavnemu in bogatemu igralcu ne manjka prav ničesar. Vendar pa se je v zadnjih mesecih nekako izogibal medijem, če pa že, se je vedno pojavil s pokrivalom na glavi, kar je opravičil s klasičnim izgovorom: “Imam grozno frizuro zaradi snemanja novega filma. Pa saj boste videli v začetku naslednjega leta.“

In res smo imeli kaj videti!. Na premieri njegove zadnje uspešnice Sherlock Holmes: Igra senc, ki si jo lahko ogledate tudi v slovenskih kinematografih, se je po dolgem času pojavil brez pokrivala in s tem razkril svojo pomanjkljivost. Jasno je bilo videti, da je sicer že tako redkolasi igralec v zadnjih mesecih izgubil kar nekaj las, zaradi česar je nekoliko manj samozavesten. Vendar kljub temu lahko brez zadržkov rečemo, da je še vedno eden najprivlačnejših moških na svetu in da plešavost vsekakor ne načenja njegovega večnega šarma.

Veliko moških je zmotno prepričanih, da je plešavost nerodna reč in da zaradi nje izgledajo manj privlačni. Dejstvo je, da je izpadanje las nekaj povsem naravnega, zato moški, nikar se je ne sramujte! Lahko je namreč čisto simpatična, če jo znate 'prav nositi'.

Moška plešavost, imenovana tudi androgena alopecija, je pogost pojav, ki prizadene skoraj vsakega drugega moškega do 50. leta starosti, prvi znaki pa se lahko pojavijo že pri 20 letih. Vzrok za nastanek plešavosti je vpliv moških spolnih hormonov, lahko pa je kriva tudi dednost. Hitrost in obseg izpadanja las sta odvisna od vsakega posameznika. Ljudem z razvito plešo lahko pomagajo s kirurškimi posegi, če pa so lasje enakomerno razredčeni po celotnem lasišču, je bolj primerno zdravljenje z zdravili. Najsodobnejša alternativa presajanju las pa je zagotovo lasni sistem, ki je pri nas vedno bolj priljubljen.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587