Vizita.si
image (28)

Novice

Ali opazite kakšno razliko med fotografijama?

S.P.
08. 05. 2013 14.44
7

Čeprav se je Christina Aguilera dolgo borila z odvečnimi kilogrami in so mnogi že mislili, da ji ne bo uspelo, pa je pevka v nedeljo pozitivno presenetila. Videti je, da je hujšanje vzela zelo resno, saj ji je do zdaj uspelo že občutno preoblikovati svojo postavo.

Christina Aguilera, ameriška filmska in televizijska igralka, producentka, plesalka, pevka, tekstopiska in še bi lahko naštevali, je zadnje čase medijske stolpce bolj kot zaradi svojega glasbenega talenta polnila zaradi težav z odvečnimi kilogrami. Zato se je pred kratkim odločila, da se bo skrila pred očmi javnosti ter si vzela nekaj časa zase. In ko je že mnoge zaskrbelo, kaj se dogaja z eno izmed najbolj nadarjenih vokalist na svetu, pa so se zdaj pojavile fotografije, ki dokazujejo, da ji je sprememba še kako dobro dela.

Ko so jo paparaci v nedeljo ujeli med nakupovanjem s partnerjem Matthewom Rutlerom, so namreč opazili, da je 32-letnici končno uspelo nekoliko uravnati svojo telesno težo. “Ker ni hodila v studio, je imela veliko več časa za telovadbo, zato ni čudno, da ji kavbojke končno spet pristojijo,“ je napredek pohvalil tudi britanski tabloid Daily Mail. “Še pred nekaj meseci je bilo videti, kot da jo bo razgnalo, zdaj pa so njene obline znova ženstvene in zapeljive, za kar ji čestitamo. Po tako dolgem boju z odvečnimi kilogrami je to velik dosežek. Sicer še ni dosegla točke, na kateri bo zopet vitka, njen trebušček in stegna pa izklesani kot nekoč, a je nedvomno na pravi poti,“ so še dodali

Ni več skrivnost, da je v zadnjih nekaj letih nekoč skoraj anoreksična Christina na svojo koščeno postavo dodala skoraj 17 kilogramov, zaradi česar je bila deležna takšnih in drugačnih komentarjev, ki pa ji niso prišli do živega. Čeprav so šle njene obline marsikomu v nos, je namreč svojo malce bolj zaobljeno telo v celoti sprejela. “Medtem ko so me mnogi kritizirali in mi govorili, da sem predebela, sem se sama sebi v resnici zdela celo malce preveč ploska, zato sem svoje izpopolnjeno telo z veseljem sprejela. Sicer je trajalo kar nekaj časa, da sem res prišla do tega sklepa, a se v svoji koži, sploh odkar pazim na zdrav način življenja, počutim naravnost fantastično."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602