Vizita.si
image (28)

Novice

Ali lahko verjamete, da je med fotografijama minilo le nekaj tednov?

S.P.
11. 01. 2013 15.40
31

Priljubljena ameriška igralka Jennifer Aniston je v torek presenetila s precej zaobljenim in polnim obrazom, ki nakazuje, da je igralka pridobila nekaj odvečnih kilogramov, govoriti pa se je začelo celo o morebitni nosečnosti slavnega para. Kaj je torej krivo za takšno spremembo?

Videti je, da je ameriška filmska ter televizijska igralka, hkrati pa tudi uspešna producentka in režiserka Jennifer Aniston, ki je zaslovela z vlogo Rachel Green v priljubljeni seriji Prijatelji, zares dodobra izkoristila prisluženi dopust od dela. Med božičnimi in novoletnimi prazniki, ki jih je s svojim zaročencem Justinom Therouxom preživela v sončni Mehiki, naj bi zvezdnica še posebej uživala v okušanju domačih specialitet, ki pa so že pustile vidne 'posledice' na njeni sicer vitki in utrjeni postavi.

43-letnica je namreč v preteklem tednu na ulicah New Yorka razkrila svoj nekoliko zaobljen obraz, ki nakazuje na nekaj pridobljenih kilogramčkov, neznani vir pa naj bi celo sprožil govorice o morebitni nosečnosti igralke, ki pa tega ni nikoli potrdila. ''Neznani vir, ki se je medijem predstavil kot bližnji prijatelj slavnega para, je sprožil neke neumne govorice o tem, da naj bi Jennifer glede na vse večji trebušček pričakovala naraščaj, kar pa je čista izmišljotina. Da je to njena velika želja, je potrdila že pred nekaj leti, a se to zagotovo še ni zgodilo. Tudi če bi se, pa bi to ostala skrbno varovana skrivnost, ki je zagotovo ne bi potisnila paparacem pred oči. Večina oboževalcev nanjo še vedno gleda kot na 20-letno Rachel, pozabljajo pa, da je od tega minilo že veliko let. Glede na to je njena postava še vedno zavidanja vredna in kilogramček ali dva tega zares ne moreta spremeniti,'' pa je igralki v bran stopil dober družinski prijatelj.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (31)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587