Vizita.si
image (28)

Novice

Ste tudi vi osupnili?

S.P.
27. 12. 2012 13.43
32

Priljubljeni ameriški igralki Mila Kunis in Selena Gomez sta že večkrat šokirali v javnosti, potem ko sta svoj dom zapustili povsem nenaličeni in karseda naravni. Ali menite, da sta takšni še tako lepi, kot smo ju vajeni na rdeči preprogi?

Privlačne hollywoodske zvezde nas s svojo neizmerno lepoto še kako pogosto osupnejo na rdeči preprogi, ko so res videti kot iz škatlice, seveda pa to ne pomeni, da se morajo v svoji najboljši luči pokazati tudi na čisto vsak drug, povsem običajen dan. Tako sta se tudi priljubljeni ameriški igralki Mila Kunis in Selena Gomez, ki so ju že več let zapored uvrstili v sam vrh najbolj zaželenih zvezdnic na svetu, odločili, da se na mnenje javnosti preprosto ne bosta več ozirali.

V javnosti se vse pogosteje pojavljata čistega, nenaličenega obraza, ki brezskrbno razkriva številne nepravilnosti, kot so veliki, temni podočnjaki in nečista koža, zaradi česar so ju številni kritiki že označili za eni izmed najbolj zanemarjenih zvezdnic v svetu slave, čemur pa še nista namenili pretirane pozornosti. Že večkrat sta javno izrazili svoja stališča, da ženska lepota prihaja predvsem iz samopodobe in tega, kako se ženska počuti v lastni koži, pri čemer pa so ju podprli tudi številni oboževalci. In priznati moramo, da njuna lepota brez debelega nanosa ličil prav res ni nič manjša, če ne celo še večja in predvsem veliko bolj realna, s čimer pa se ne morejo pohvaliti tudi nekatere "umetne" zvezde, ki dan za dnem posegajo v nove ekstreme.
 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (32)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587