Vizita.si
image (28)

Novice

Tudi vi menite, da gre za prevaro?

S.P.
02. 11. 2012 11.52
13

Svetovno priznana pevka Kelly Clarkson je znova razočarala na naslovnici svojega najnovejšega albuma, saj jo krasi vidno obdelana fotografija, ki je mlado zvezdnico do potankosti spremenila. Je takšna sprememba v pičlem tednu dni zares mogoča?

Popularna pevka, tekstopiska in igralka Kelly Clarkson velja za redko izjemo med vitkimi zvezdniškimi telesi, ki polnijo številne plakate ter naslovnice revij, saj ji je kljub polni postavi uspelo doseči status prave zapeljivke. 30-letnica je sicer dolgo trdila, da je na svoje polne obline več kot ponosna, vendar pa nedavni dogodki nedvomno dokazujejo ravno nasprotno.

V javnosti so se namreč že začele pojavljati številne špekulacije in razna vprašanja o tem, ali je mogoče, da se je glasbenica na naslovnici svojega najnovejšega albuma Don't Rush zares poslužila moči digitalne obdelave fotografij ter s tem prelisičila nabrane odvečne kilograme, ki so neznano kam nenadoma izginili. Znano je, da se zvezdnica že od samega začetka svoje uspešne kariere spopada s stalnim nihanjem telesne teže in še prejšnji teden na koncertu v wembleyski areni v Londonu ni bilo videti nič drugače.

Na zadnjih fotografijah pa je njen okrogel obraz do potankosti spremenil svoje poteze in namesto podbradka so prišle do izraza predvsem Kellyine izoblikovane ličnice ter elegantna spodnja čeljust. "Obdelave fotografij nismo nikoli zanikali. Trudimo se, da ne bi pretirano vplivali na izgled posamezne osebe in menim, da nam to v veliki meri uspeva. Tudi njo smo tokrat dodelali le toliko, da se pokaže v svoji najboljši možni podobi," je pretekle dogodke komentirala svetovno znana urednica Lucy Dazinger, ki naj bi fotografije Clarksonove v preteklosti močneje preuredila tudi na naslovnici priznane modne revije.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587