Vizita.si
Janice Dickinson brez ličil-6

Novice

Ali umetna Janice Dickinson razpada?

E. D.
20. 05. 2011 14.42
4

Da je 56-letna Janice prestala kar nekaj lepotnih posegov, ni nobena skrivnost. Še sama je o tem odkrito spregovorila. Prav tako je brez zadržkov pokomentirala neprijetno prigodo v restavraciji – med večerjo je namreč izgubila dva umetna zoba.

Janice Dickinson brez ličil-6
Janice Dickinson brez ličil-6 FOTO: X17ONLINE.COM

Janice Dickinson si je med večerjo v eni od njenih priljubljenih restavracij iz ust odstranila dva umetna zoba, da bi lahko lažje jedla in bolj uživala v hrani. Zavila ju je kar v prtiček, potem pa naprej veselo klepetala s prijatelji ter popolnoma pozabila nanju. Šele ko je pojedla do konca in je bilo druženja že skorajda konec, se je nekdanja manekenka zavedla, da nikjer ne najde svojih umetnih zob. ''Tako veselo sem klepetala s prijatelji, da sem zoba kar zavila v prtiček, potem pa ju nisem mogla nikjer najti! So mi morda padli v juho? Te zadeve so tako drage, da bi lahko z njima nahranili kakšno manjšo vas,'' je brez sramu povedala o nenavadnem pripetljaju.

Eden od obiskovalcev restavracije, ki je bil priča dogodku, je povedal, da je bila Janice povsem zmedena in je brezglavo begala naokrog ter škrbasta iskala izgubljena zoba. Potem je v svojo iskalno akcijo vključila še osebje restavracije in iskanje je kmalu rodilo sadove. Janice je našla svoja zoba in si ju vtaknila nazaj v usta ter veselo odkorakala domov.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587