Vizita.si
image (28)

Novice

Alicia Keys brez sramu pokazala močnejše noge

L.E.
02. 02. 2012 08.12
22

Slavna pevka pozna svoje prioritete. Namesto da bi se na vse pretege trudila shujšati, jo prav nič ne motijo malo močnejše noge. Raje se ukvarja s svojim otrokom.

Alicia Keys se ta vikend ni udeležila podelitve nagrad, na kateri je bil nominiran kratki film, ki ga je režirala sama in prikazuje, kako rak na dojkah spremeni življenje prizadetih. Raje je ta čas preživela s svojim možem Swizzom ter sinčkom Egyptom. Skupaj so obiskali tople Havaje, kjer se je mamica raje igrala s svojim 15-mesečnim sončkom, namesto da bi jo po nepotrebnem skrbelo, ali je njena postava dovolj popolna za paparace ali ne.

30-letnica se trudi za svoje zdravje, vendar jo po drugi strani ne skrbi, ali ima nekaj kilogramov preveč ali ne. Pred paparaci tudi ne skriva svojih malo močnejših nog. Če naravno niso vitke, še ne pomeni, da niso privlačne. Vse je stvar okusa. Vsekakor pazi, da vsak dan poje pet zdravih obrokov in si samo enkrat tedensko privošči priboljšek. Tako se ne počuti, da bi se nečemu odrekala. Vadi z osebnim trenerjem; ko je lepo vreme, pa tudi teče, plava ali se odpravi v hribe. “Ne sramujem se svojega telesa, četudi je malo močnejše,“ je nekoč dejala. “Ženske imamo različna telesa in tako je tudi prav. Zakaj bi morale stradati, da bi se približale nekemu drugemu idealu?“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587