Vizita.si
image (28)

Novice

Koščena zvezdnica se ne bo več trudila zanositi

E. D.
18. 07. 2011 08.14
3

Voditeljica ameriškega televizijskega programa E! News se je odločila, da se za nekaj časa neha truditi, da bi zanosila. Po dveh umetnih oploditvah, ki nista obrodili sadov, in boju s suhostjo, ki so jo mnogi krivili za njeno neplodnost, si bo z možem Billom vzela čas za zabavo.

Zadnji dve leti in pol sta bili za voditeljico Giuliano Rancic, ki med drugim skupaj z možem Billom nastopa tudi v resničnostnem šovu Giuliana & Bill, vse prej kot lahki. Z Billom sta se namreč vse od začetka leta 2009 trudila, da bi zanosila in si ustvarila družino, a jima kar ni in ni uspelo. Njuno bitko z neplodnostjo sta celo delila z javnostjo, kajti v njunem resničnostnem šovu je bila posneta vsa njuna agonija in poskusi, da zanosita – tudi vbrizgavanje hormonskih injekcij in umetna oploditev. Po prvi oploditvi marca 2009 je Giuliana sicer zanosila, a je v osmem tednu nosečnosti splavila. Druga oploditev, ki je sledila nekaj mesecev pozneje, sploh ni bila uspešna.

Poleg dejstva, da nikakor ne more zanositi, so Giuliano delno utrudili in ujezili tudi vsi očitki javnosti, da je preveč koščena in anoreksična ter da ima morda prav zaradi tega težave s spočetjem. Čeprav se je ves čas branila in trdila, da je dovolj in da se prehranjuje zdravo, je za tem, ko so ji tudi zdravniki svetovali, naj se poskusi zrediti nekaj kilogramov, nekoliko spremenila svoje prehranjevalne navade. Kljub temu se je uspela zrediti le pičla dva kilograma. ''Jem, kar koli si zaželim, in res ne stradam,'' je pojasnila in dodala, da je že po naravi suhljata in se nikakor ne more zrediti. ''Jem petkrat dnevno – včasih celo večkrat. Res pa je, da telovadim skorajda vsak dan in se res močno trudim, da bi ostala v dobri formi. To pomeni, da treniram tudi po šestkrat ali sedemkrat tedensko.''

Tako se je zdaj 36-letna zvezdnica odločila, da bo željo po materinstvu in vse poskuse, da zanosi, za nekaj časa postavila na stranski tir ter da se bo v naslednjem letu le še zabavala in sproščala. ''Po vseh razočaranjih, ki so sledila umetnim oploditvam, se bova zdaj eno leto zabavala,'' je povedala Giuliana. ''Tako se bo tudi nova sezona najinega resničnostnega šova vrtela predvsem okrog zabave. Vrnila se bova nazaj k najinim koreninam in na novo odkrivala najino ljubezen. Mogoče bo le še kakšnih pet ali deset odstotkov nove sezone namenjeno otroškim temam.''

Kaj pa so najpogostejši vzroki, da par nikakor ne more zanositi, in kakšni so načini zdravljenja? Preverite!

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587