Vizita.si
image (28)

Novice

So njene noge res preveč koščene?

S.P.
26. 10. 2012 15.37
12

29-letna igralka Kate Bosworth je velika zagovornica zdrave prehrane, ki pa si je v zadnjem času očitno ne privošči ravno veliko. Vse bolj shirana zvezdnica sicer ostro zanika obtožbe na račun anoreksije, a fotografije nedvomno govorijo zase.

Kate Bosworth, ki je zaslovela predvsem z glavno vlogo v filmski uspešnici “Blue Crush“, je resda videti nadvse srečna, a to ne spremeni dejstva, da se kljub ostremu zanikanju spopada s hudimi in nadvse nevarnimi težavami. Zadnje fotografije pričajo o šokantnih posledicah njenega načina prehranjevanja, saj je 29-letnica že vidno močno shirana.

Mlada igralka naj bi se držala strogega režima zdravega načina življenja, ki vključuje redno rekreacijo ter precej pusto izbiro prehrane. “Nimam težav in nisem anoreksična, saj sem že naravno zelo drobna. Vsak dan si privoščim do pet zmernih obrokov in pazim, da se nikoli pretirano ne prenajem. Kljub temu da so moje porcije malce manjše od običajnih, vsebujejo vsa potrebna hranila, ki jih moje telo zahteva in tako mi tudi ustreza,“ je pojasnila. Zvezdnica je obenem poudarila, da tovrstno ravnanje priporočajo celo strokovnjaki, a so mnogi že izrazili skrb nad tem, da mogoče pretirava, kar se utegne tudi slabo končati.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587