Vizita.si
Soul diva Aretha Franklin je pred kratkim prestala operacijo trebušne slinavke. Kljub temu, da je bila operacija uspešna, se bojijo, da ne bo živela več kot leto dni.

Novice

Aretha Franklin v boju za življenje

Ni.J.
12. 12. 2010 11.37
0

Legendarna ameriška pevka Aretha Franklin, kraljica soul glasbe, je pri 68 letih zbolela za rakom trebušne slinavke. Kljub temu, da je uspešno prestala operacijo, se šušlja, da ne bo živela več dlje kot leto dni.

Aretha je pela celo na inavguraciji predsednika Obame. Danes se bori za življenje.
Aretha je pela celo na inavguraciji predsednika Obame. Danes se bori za življenje.FOTO: Reuters
Družina kraljice soula iz Detroita, Arethe Franklin, je  pred kratkim sporočila, da je pevka zbolela za rakom trebušne slinavke. Tako sorodnike kakor tudi prijatelje njeno zdravstveno stanje skrbi, saj ji ne kaže ravno najbolje.

Soul diva Aretha Franklin je pred kratkim prestala operacijo trebušne slinavke. Kljub temu, da je bila operacija uspešna, se bojijo, da ne bo živela več kot leto dni.
Soul diva Aretha Franklin je pred kratkim prestala operacijo trebušne slinavke. Kljub temu, da je bila operacija uspešna, se bojijo, da ne bo živela več kot leto dni. FOTO: Reuters

68-letnica je pretekli teden prispela v detroitsko bolnišnico, kjer so jo operirali iz do tedaj javnosti še neznanega vzroka. Po posegu je dala izjavo za javnost, da se počuti dobro, ni pa še hotela izdati svoje bolezni. "Operacija je bila zelo uspešna," je dejala. "Zame skrbijo najboljši zdravniki in medicinske sestre, moč pa mi vlivate tudi vsi, ki mislite name." O njeni bolezni so spregovorili njeni sorodniki nekaj dni za tem.

Dan po operaciji je Franklinova obiskala pridigarja Jessa Jacksona, ki pravi, da je njeno okrevanje odlično. "Arethino zdravje se počasi boljša. Je močna ženska z globoko vero."

Špekulacije o njenem šibkem zdravstvenem stanju so na dan privrele že novembra, ko je pevka "zaradi zdravstvenih težav" odpovedala vse načrtovane koncerte. Diagnozo, da ima raka trebušne slinavke, naj bi ji zdravniki postavili že poleti, ko si je pevka zlomila rebra. Tabloidi predvidevajo, da bo pevka umrla v manj kot letu dni.

Preberite še, kako se kaže rak trebušne slinavke in ali ste tudi vi izpostavljeni povečanemu tveganju za raka trebušne slinavke?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587