Vizita.si
image (28)

Novice

Atletinja iskreno pokazala telo po porodu

L.E.
24. 03. 2016 15.12
13

"Ko se pogledam, vidim strije, ki bodo zagotovo ostale," pravi ameriška tekačica Stephanie Rothstein Bruce. Deliti se je odločila fotografije, ki prikazujejo, kako je po dveh porodih res videti žensko telo. Brez Photoshopa.

 

 

Stephanie Rothstein Bruce je dovolj prikazovanja, da lahko ženska dvakrat rodi in je še vedno videti popolno. To je za mamice prevelik pritisk. In predvsem nepotreben. Porod spremeni telo, pravi Stephanie. Tudi telo nekoga, ki se celo življenje ukvarja s športom. Da bi bile v javnosti tudi fotografije, ki bolj realno prikazujejo žensko telo, se je odločila, da na svojem blogu in Instagram profilu deli svoje neobdelane fotografije. Še več. V svojem blogu prizna celo, da je imela po drugem porodu težave z inkontinenco.

Rada bi mamicam povedala, da imajo lahko še vedno visoke cilje, čeprav so zraven še mamice. Čeprav niso popolne, česar se ne bi smele sramovati. Treba je imeti samozavest.

Pripravlja se na olimpijske igre

Takšno je pač življenje. Nihče ne more biti popoln. A včasih, ko gledamo zvezdnice, dobimo občutek, da one so. 32-letna Američanka, ki pridno trenira, da bi se uvrstila na olimpijske igre, pa je na svojem Instagramu napisala tole: "Ko se pogledam, vidim strije, ki bodo zagotovo ostale. Trebušne mišice, ki jih bo treba še utrditi. Močne noge. Stopala, ki so pripravljena, da poletijo." Prizna, da po porodu celo ona, ki je športnica, potrebuje čas, da  se vrne v prejšnjo formo. "Moj trebuh je še vedno v bolj slabem stanju, ampak počasi spet pridobivam moč v tem osrednjem delu telesa." Mamica dveh otrok, starih 21 mesecev in šest mesecev, želi na naslednjih olimpijskih igrah tekmovati na 10 kilometrov.

"Rada bi mamicam povedala, da imajo lahko še vedno visoke cilje, čeprav so zraven še mamice. Čeprav niso popolne, česar se ne bi smele sramovati. Treba je imeti samozavest." Leta 2010 so Stephanie diagnozirali tudi celiakijo. In tudi takrat ni čisto nič obupala nad svojo športno kariero, ampak se je z novim izzivom pogumno spopadla.

 

Core work outside in 80 degrees in the new spring 16 line. Don't mind if I do!

A photo posted by Stephanie Rothstein Bruce (@stephrothstein) on

 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587