Vizita.si
image (28)

Novice

Auč, tole pa peče!

Ni.J.
14. 05. 2012 08.08
0

Lydia Rose Bright, zvezdnica britanskega šova TOWIE, je znana kot edina v šovu, ki ni obsedena z rednim nanašanjem umetnega tena. Kakor je videti, so ji očitno veliko ljubše škodljivejše navade.

Lydia Rose Bright, zvezdnica priljubljenega britanskega šova The Only Way is Essex (TOWIE), je znana kot edina v šovu, ki na svoje telo ne nanaša umetnega tena in prav tako ne obiskuje solarijev ter zagovarja naravno polt.

Močnemu soncu pa se med dopustovanjem v Dubaju očitno ni mogla izogniti. Plavolasko so namreč v fotografske objektive ujeli ravno, ko je nekoliko odmaknila spodnji del kopalk in razkrila hude sončne opekline na zadnjici. Nobenega dvoma ni, da se ji bodo opekline v nekaj dneh pozdravile in bo Lydii ostala le še porjavela koža, a vendar je tovrstno početje še kako nevarno, saj delovanje škodljivih sončnih žarkov močno povečuje tveganje za razvoj kožnega raka, poleg tega pa je porjavela koža izsušena in starikava.

Čeprav se je Lydia na dopustu ves čas mazala s kremo za zaščito pred soncem, je očitno ni uporabljala pravilno. Tudi dermatologi opozarjajo, da so nezadostno nanašanje kreme, površnost pri mazanju s kremo in zato slaba zaščitenost kože najpogostejši vzrok za nastanek opeklin.

Da bo vaša koža zaščitena, uporabljajte kakovostne kreme za zaščito pred soncem z dovolj visokim zaščitnim faktorjem. Pri mazanju poskrbite, da boste zaščitili vse dele telesa, pri tem pa ne pozabite na kožo pri lasišču, ušesa, sprednji del vratu, dekolte, stranski del reber, notranjo stran kolen in kožo ob robu kopalk. Najbolje bo, če z nanosom začnete na obrazu, nadaljujete proti dekolteju, potujete čez trebuh do spodnjega dela hrbta, namažete še roke ter noge in na koncu še nekoga prosite, da vam namaže hrbet. Za zares učinkovito zaščito strokovnjaki svetujejo, da na kvadratni centimeter kože nanesete približno dva miligrama kreme, kar pomeni, da jo morate na kožo nanesti v dokaj debelem sloju. Sicer pa se boste najbolje zaščitili, če se boste med 11. in 16. uro zadrževali v senci in se pred žarki zaščitili z lahkimi dolgimi oblačili in pokrivalom.

Lydia pa ni le zagovornica naravne polti, čeprav jo je tokrat sonce močno opeklo, temveč naravnega videza na splošno, saj je nekoč za Now! Magazine dejala, da na sebi ne bi spremenila prav ničesar: "Zobe sem si sicer dala pobeliti, saj se mi zdi lep nasmešek izjemno pomemben, in dala sem si tetovirati obrvi, vendar na sebi ne bi spremenila ničesar drugega. Na zadnjici imam strije, a takšna pač sem. Včasih si ob pogledu v ogledalo morda res mislim, da imam majhne prsi, a ko pomislim na svoje vzornice, nima nobena velikih prsi. Če bi imela tako velike kot nekatere ženske, imam občutek, da bi se kar prevrnila."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587