Vizita.si
image (28)

Novice

Danes jo je več kot pol manj!

S.C.
27. 05. 2012 08.08
9

Nekoč 165 kilogramov težka Angležinja je danes prava vitka lepotica. Celo znanci jo sprašujejo, ali ni morda le sestra tiste debeluške, ki so jo poznali pred leti.

23-letna Jacqueline Illingworth iz Manchesterja je od nekdaj veljala za energično, nasmejano dekle, polno pozitivne energije, toda globoko v sebi je bila zelo nesrečna, v svojem najbolj kritičnem obdobju je namreč tehtala neverjetnih 165 kilogramov. “Sovražila sem svoje obilno telo, toda hrani se preprosto nisem mogla upreti,“ prizna mama prisrčne hčerkice Scarlett. Odvečni kilogrami, ki so se ji začeli nabirati po očetovi smrti, pa ji niso povzročali le sramu, pač pa tudi vedno bolj resne zdravstvene težave. Težko je dihala, bolelo jo je v prsih, že sama hoja po stopnicah je bila zanjo pravi podvig. Za hujšanje ni nikoli imela dovolj motivacije in trdne volje, raje se je skrivala za širokim nasmehom, močnimi ličili in pisanimi oblačili. Po rojstvu hčerkice pa se je odločila za drastične spremembe v svojem življenjskem slogu, saj se je bala, da zaradi svoje obilne postave in zdravstvenih težav ne bo mogla uživati v vseh radostih, ki jih materinstvo prinaša.

Želela sem biti vzor svoji princeski, jo vzgajati v zdravem duhu in z njo tekati naokoli,“ še prizna Jacqueline. Tako se je le nekaj tednov po porodu vpisala v bližnji fitnes center in pod budnim očesom osebnega trenerja počasi, a vztrajno pridobivala na kondiciji in topila kilograme. Nekoliko več težav je imela pri jedilniku, saj je bila velika ljubiteljica čokolade, kebaba in mastne, hitre ter visoko kalorične hrane, ki si jo je pogosto privoščila v večernih urah, ko je prišla iz službe. A z jekleno voljo ji je le uspelo zatreti željo po priljubljenih prigrizkih in sčasoma je vzljubila sadje, zelenjavo, ribe in perutnino. Danes se za nič na svetu ne bi vrnila na stara pota in k starim prehranjevalnim navadam, saj ne samo da ji je težo uspelo več kot prepoloviti, je tudi povsem zdrava in kar prekipeva od življenjske energije. “Najbolj zabavno se mi zdi, ko me redne stranke v trgovini, kjer sem zaposlena, sprašujejo, ali sem sestra debelušnega dekleta, ki je nekoč tu delalo, saj naj bi ji bila nekoliko podobna,“ se zasmeji danes 70 kg težka Jacqueline. “Toda ko jim povem, da sva jaz in tisto dekle ena in ista oseba, so popolnoma osupli. Nihče ne more verjeti, da mi je uspelo izgubiti toliko kilogramov.“ Zaradi vztrajnosti in močne volje ji je vodstvo fitnes centra podarilo eno leto brezplačne vadbe, saj je med drugim vzor za vse njihove stranke.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587