Vizita.si
Beyonce je že v formi.

Novice

Zopet so bili vsi pogledi uperjeni vanjo ...

L.E.
20. 03. 2012 09.36
27

Svojega prvega otroka je povila pred slabima dvema mesecema, toda Beyonce že lahko obleče zapeljive oprijete kreacije, ki razkrivajo njen vitek pas.

Beyonce je že v formi.
Beyonce je že v formi. FOTO: X17ONLINE.COM

Beyonce je spet dokazala, da je velika zvezda. Kot je za ženske, ki živijo v soju žarometov, že skorajda v navadi, je namreč izredno hitro po rojstvu svojega prvega otroka povsem povrnila svojo nekdanjo postavo.

Na nedavni dobrodelni zabavi prve dame ZDA Michelle Obama se je tako že pojavila v zapeljivo oprijeti kreaciji, ki je razkrivala tako njen ozek pas kot tudi povsem raven trebušček.

30-letna pevka se sicer zadnja dva meseca več ali manj posveča samo svojemu otroku, toda očitno je, da si ni pozabila vzeti niti nekaj časa za telovadbo. Pridno je vadila že pred nosečnostjo, tako da ji znova začeti zagotovo ni bilo tako težko, kot bi ji bilo, če se ne bi bila vajena redno gibati. Zvezdnica tako veliko hodi in se ukvarja z jogo. Poleg tega pazi, da vsak dan užije pet do šest manjših obrokov. Poje predvsem veliko zelenjave, rib in piščanca, občasno pa si privošči tudi posladek. “Če se občasno razvajam, se pozneje enostavno počutim bolje. Potrebno si je privoščiti tudi kaj posebnega, le pretiravati ne smemo,“ pravi o svoji disciplini, ki je bila vedno neverjetna.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587