Vizita.si
image (28)

Novice

Neverjetno, kakšna je le mesec po porodu

L.E.
09. 02. 2012 12.56
23

Vsaka novopečena mamica se po porodu najbolj boji trenutka, ko se mora zopet stisniti v obleko, ki jo je nosila pred nosečnostjo, in zablesteti na zabavi. Beyonce je pri tem opazoval ves svet.

30-letna Beyonce se je nedavno v javnosti pojavila prvič po porodu, ki so ga mediji pokrivali tako podrobno, kot bi se rodila nova prestolonaslednica sveta. Hčerkico Blue Ivy je povila 7. januarja, torej pred mesecem dni, sedaj pa zopet očarala s svojo popolno postavo. Res pevka nikoli ni bila zelo vitka, vendar je prav to del njene privlačnosti. Vsaka novopečena mamica se boji trenutka, ko mora po porodu zopet začeti nositi oblačila, v katerih je zapeljevala pred nosečnostjo, toda Beyonce se je zagotovo počutila še huje, saj so bili vanjo uprti prav vsi žarometi. Vse je zanimalo, ali je že izgubila odvečne kilograme. Zvezdnici na srečo res ni bilo treba ničesar skrivati. Brez težav je lahko oblekla povsem oprijeto kreacijo.

Zdrava prehrana in nekaj telovadbe sta očitno hitro zabrisala vse posledice nosečnosti. Ena izmed njenih skrivnosti za vitko postavo, ki jih je zaupala svojim oboževalcem, je sicer limonada, ki jo redno uživa. Poleg tega pije veliko vode in zeliščnih čajev. Tudi sicer zelo pazi, kakšno hrano si privošči, ter se izogiba preprostim ogljikovim hidratom, rdečemu mesu in alkoholu. Zelo rada pleše, ukvarja pa se tudi z vsemi ostalimi vrstami aerobne vadbe, ki jih vedno menja, sicer jo začnejo dolgočasiti. Da bi učvrstila svoje telo, redno dviguje uteži. Naslov ene najlepših žensk na svetu je torej spet njen, vendar to ne pomeni, da se zanj ni še kako potrudila.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587