Vizita.si
image (28)

Novice

Bi bili za kaj takšnega pripravljeni odšteti kar šest tisočakov?

S.P.
04. 01. 2013 15.37
10

42-letna novinarka Caren Cross je v želji po karseda mladostnem videzu preizkusila moč lepotnih operacij in tudi javno razkrila rezultate, ki so jo stali kar vrtoglavih šest tisočakov. Ali menite, da je razlika res tako očitna?

Priznana britanska novinarka Caren Cross si je zaželela, da bi bila v novem letu spet videti tako kot pred dobrimi 10 leti, saj je opazila, da je njena koža vse manj napeta, obraz poln starostnih peg ter razpokanih žilic, nič kaj vesela pa ni bila niti globokih gub, ki jih niso mogla prikriti več niti najboljša ličila. “Nekega dne sem se pogledala v ogledalo in namesto 42-letnice zagledala skoraj desetletje starejšo žensko. Ugotovila sem, da se v svojem telesu ne počutim tako dobro, kot bi se morala, k čemur so ob moji starosti zagotovo prispevali tudi raven stresa, kajenje in številne neprespane noči, ki so izčrpale moj obraz. To je bil definitivno zadnji alarm, da je čas za spremembe,“ se spominja.

Podala se je v lov na rešitve in odkrila seznam številnih lepotnih posegov, s katerimi bi lahko že v nekaj tednih dosegla izjemne rezultate. “Najprej sem s pomočjo laserja, ki deluje na osnovi intenzivnih svetlobnih impulzov, poskrbela za trajno odstranitev dlačic in razpokanih ter pordelih žilic na predelu obraza. Priznati moram, da je bil postopek izjemno boleč. Vsakič, ko se je laser sprožil, sem želela pobegniti s stola, vendar pa me to ni ustavilo. Nadaljevala sem tako dolgo, da sem postala že čisto zasvojena. Prepričali so me tudi o injiciranju polnil v ustnice, da so bile te videti bolj polne, čeprav tega nisem ravno potrebovala,“ je pojasnila.

Ker pa tovrstna terapija ni uspela odpraviti tudi nekaterih starostnih gubic, je kmalu zašla še dlje in privolila celo v redno uporabo botoksa. “V upanju na najboljše rezultate so mi svetovali, naj v kombinaciji s tem izberem še mezoterapijo, ki je seveda pomenila nov strošek. Najprej so mi naredili nič kaj prijeten diamantni piling kože, na katero med procesom nanesejo kislinski premaz, ki naj bi pospešil celjenje, uravnal barvo kože in odpravil pigmentne madeže. Nato pa so mi v obraz s pomočjo injektora enakomerno aplicirali še hiarulonsko kislino, vitamine, antioksidante, rehulatorje, aminokisline in minerale, ki naj bi izpopolnili moj videz,“ dodaja Caren. “In tako sem kar naenkrat ostala brez šestih tisočakov v žepu. Nikoli si nisem predstavljala, koliko sem dejansko pripravljena pretrpeti za lepoto. Priznati moram, da sem z rezultati danes sicer zadovoljna, ker pa ti ne bodo trajali večno, sem se že večkrat vprašala, kam me bo to pripeljalo v prihodnje. Ali bom še pripravljena zapraviti celo premoženje ali pa se bom morala sprijazniti s svojim starim videzom, s čimer pa tvegam še nižjo samopodobo, kot je bila ta prej“.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587