Vizita.si
Takšen je bil Jonathan pred petnajstimi leti ...

Novice

Bi ga sploh prepoznali?

E. D.
10. 11. 2011 12.52
12

Pred vrsto let smo se navduševali nad njegovo simpatičnostjo, ko je s svetlimi lasmi in okroglimi očali zaigral ob Tomu Cruisu in Renee Zellweger v filmu Jerry Maguire. Danes pa 21-letni igralec Jonathan Lipnicki mnoge navdušuje s svojimi čvrstimi mišicami.

Odkar se je še kot majhen deček pojavil v uspešnicah Jerry Magiure in Mišek Stuart Little, se je Jonathan Lipnicki umaknil iz sveta slave in blišča. Želel je namreč živeti običajno življenje, brez napornih snemanj, nenehnih premier in paparacev za petami.

A zdaj, 15 let pozneje, se je zvezdnik odločil, da se vrne v filmske vode in zaigral v neodvisnem kriminalnem filmu z naslovom 'For the Love of Money'. Tisti, ki ga teh 15 let niso spremljali, ga morda na prvi pogled sploh ne bi prepoznali. Majhnega, okrogloličnega fantka ni več, tisto, kar zdaj pritegne pozornost predvsem nežnejšega spola, je njegova čvrsta, izklesana postava. Jonathan se je namreč prelevil v pravega mišičnjaka in za velike, čvrste mišice še kako gara.

Veliko svojega časa preživlja v telovadnicah in fitnes centrih, kjer s pomočjo uteži krepi mišice celotnega telesa. Poleg tega se ukvarja tudi z ju-jitsem – vzhodnjaško borilno veščino, s katero lahko posameznik dodobra okrepi tako celotno telo kot tudi duha. Jonathan v omenjenih borilnih veščinah tudi tekmuje in menda mu gredo boji dobro od rok. Na svoje izklesano telo, v katerega vlaga precej časa in truda, je ponosen, zato se ga je odločil pokazati v enem od nedavnih fotografiranj. Morda pa je hotel na ta način pokazati tudi, da se je v času, ko se je skrival pred očmi javnosti, iz prikupnega okrogloličnega fantka prelevil v krepkega, izklesanega in zapeljivega mladega moškega.

S kakšnimi telesi pa se lahko pohvalijo drugi slavni hollywoodski igralci in kako skrbijo za svoje čvrste mišice? Preverite v članku z naslovom FOTO: Kako trenirajo mišičasti zvezdniki?

Sicer pa si lahko mladega Jonathana pogledate od ponedeljka do petka ob 15:00 na POP FANI v seriji The Jeff Foxworthy Show.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587