Vizita.si
image (28)

Novice

Bi ji pripisali 43 let?

L.E.
22. 03. 2012 11.11
9

Medtem ko je Kylie Minogue spet na turneji, njeni oboževalci kar ne morejo verjeti, kako mladostno je videti. Kaj lahko bi ji pripisali samo 20 let.

Kdo bi ob pogledu na nedavne fotografije Kylie Minogue na odru pomislil, da ima pevka 43 let? Njena koža je gladka in napeta, gubic ni na spregled, njena postava je vitka, energije ima na pretek. Prav zato smo takoj poskušali najti njen neverjeten recept za mladosten videz.

Zvezdnici so sicer večkrat očitali, da je prava reklama za botoks in lifting obraza, toda Kylie je nedavno zatrdila, da se polnil ne misli več pritakniti. Priznala je, da je preizkusila več načinov pomlajevanja, čeprav se nikoli ni mogla odločiti za dejansko operacijo. Tako si je tudi povrnila samozavest, potem ko je prestala težko zdravljenje raka. Vendar danes pravi, da takšne pomoči ne potrebuje več. “Ljudje želijo pokukati za moja ušesa, saj so prepričani, da se tam skrivajo brazgotine, ki so ostale po operaciji,“ pravi. “Vendar nikoli ne bi šla tako daleč, da bi se dejansko operirala. Iskreno sem priznala, da sem uporabljala botoks. Toda tega ne počnem več. Sploh se ga ne bi več pritaknila. Sedaj veliko pišejo o mojem videzu, saj sem v tej starostni skupini, ko me ves čas ocenjujejo, ali sem še mladostna ali ne. Najraje bi vsem dejala, naj utihnejo, saj je jasno, da v določenem trenutku ne bom več.“

Namesto da bi se obremenjevala z estetskimi posegi, raje veliko telovadi ter pazi na svojo prehrano. Skrbno se izogiba vsaki hrani, ki hitro poviša krvni sladkor. Nikoli ne uživa belega kruha, belih testenin, belega riža ali sladkarij. Sicer si privošči več manjših obrokov na dan. Pripravi si ovsene kosmiče in druge polnozrnate izdelke, manj mastne mlečne izdelke, tofu, stročnice, pusto meso, ribe, jajca, zelenjavo, oreške in sadje. Tako ohranja svojo vitkost in prepreči, da bi se ji nabralo preveč celulita. Ne poje namreč veliko več hrane, kot jo na dan dejansko potrebuje. Na sploh zelo pazi na svoje telo in kožo. Ne kadi, ne pije alkohola, se ne sonči in se izogiba preveč stresnim situacijam.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587