Vizita.si
image (28)

Novice

Bi jo danes še prepoznali?

S.P.
26. 10. 2012 15.29
15

Molly Ringwald se iz velikih platen spomnimo kot privlačne rdečelase najstnice, ki je veljala za eno izmed najbolj perspektivnih hollywoodskih igralk. Ali veste, kako je svetlopolta zvezdnica videti danes?

Danes 44-letna Molly Ringwald ni nič kaj podobna najstnici, ki smo jo lahko dolga leta opazovali na velikih platnih. Poznamo jo predvsem iz filmskih uspešnic, kot sta Sixteen Candles in Pretty in Pink, kjer je slovela kot prelepa rdečelaska z brezhibno porcelanasto poltjo, a videti je, da slavni igralki čas zares ni prizanašal.

Mamice treh otrok danes namreč skorajda ne moremo več prepoznati. Kritiki so jo v zadnjem času pogosto obrekovali na račun njene teže ter zanemarjenega videza, zato se je zvezdnica nemudoma podala v telovadnico in utišala zlobne jezike. “Nekoč sem veljala za pravo lepotico in menim, da je čas, da ta naziv znova upravičim. Žaljive besede so me spodbudile k zdravemu načinu življenja in redni rekreaciji, zato se pridno potim tudi do 4-krat na teden. Trudim se pojesti kar največ zelenjave in kakovostno pripravljene hrane, saj se bom tako ob dieti kar najbolje počutila. Telo tako prejme dovolj vitamina A, folne kisline, kalija in beljakovin, ki jih v času sprememb še kako potrebuje.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587