Vizita.si
image (28)

Novice

Bi jo sploh prepoznali?

Ni.J.
23. 10. 2011 17.26
4

Ricki Lake, igralka in voditeljica pogovornih oddaj, se je od nekdaj borila z odvečnimi kilogrami. Odkar sodeluje v resničnostnem šovu Ples z zvezdami, je 43-letnica skoraj neprepoznavna.

43-letna Ricki Lake, kraljica pogovornih oddaj, je imela težave z odvečno težo skoraj vse svoje življenje. Pred nekaj leti ji je celo uspelo izgubiti 63 kilogramov in jih je tehtala le še 59, kmalu pa je kar nekaj kilogramov znova pridobila. Odkar pleše v resničnostnem šovu Dancing With the Stars, je svoje telo izoblikovala in izgubila nekaj kilogramov, predvsem pa je zadovoljna sama s seboj.

Ricki je v šovu do sedaj shujšala za sedem kilogramov. "Ko sem odšla na zadnje pomerjanje, sem izgubila že 22 centimetrov – skoraj osem v pasu, osem v bokih, več kot dva centimetra v stegna in še skoraj štiri centimetre v roke. Neverjetno," je povedala v intervjuju za People.com. Najbolj je vesela, da so se ji začele oblikovati roke, saj je bil to del telesa, ki ga je najbolj sovražila. "Definitivno sem najbolj vesela za izgubljene centimetre na rokah," je priznala.

Izgubo telesne teže Ricki pripisuje tako napornim treningom in natrpanemu urniki kakor tudi zdravi prehrani. "Zjutraj uživam ovseno kašo ali jajčni beljak ali zelenjavno omleto, za kosilo si privoščim piščančje prsi in mrzlo špansko juho, imenovano gaspačo, zvečer pa si običajno pripravim puranjo mesno štruco, solato in majhno porcijo pire krompirja," pravi. Ko začuti potrebo po sladkem, si sladkarije privošči v zmernih količinah. "Pojem dva manj mastna piškota ali pa spijem kozarec vina." Kot pravi, se je najtežje odrekla kruhu in pici.

Kljub vsemu mati dveh otrok, 14-letnega Mila in 10-letnega Owena, priznava, da je utrujena. "Izčrpana sem. V šov in hujšanje vlagam 110 odstotkov svoje energije."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587