Vizita.si
image (28)

Novice

Bi lahko verjeli, da gre za isto osebo?

S.P.
05. 11. 2012 07.58
8

Nadarjena pevka in igralka Kelly Osbourne je znova presenetila s prisotnostjo na rdeči preprogi, kjer je lepša kot kdaj koli in povsem prerojena izžarevala novo voljo do življenja. Se še spomnite, kako je bilo pred zgolj nekaj leti?

Hči zvezdnikov danes nedvomno velja za pravi biser sveta slave, saj krasi naslovnice številnih priznanih revij in je deležna vse več pohval na račun svojega videza, a se vsi še predobro spomnimo, da ni bilo vedno tako. 28-letnica je prehodila dolgo pot, odkar je v javnosti šokirala s svojim pogosto zanemarjenim in le redko razumljivim videzom, nič kaj boljša pa ni bila niti njena samopodoba.

"Včasih sem veljala za debeluško in spako, ki je nihče ni mogel razumeti, danes pa se ženske dejansko zgledujejo po meni in mi želijo biti celo podobne. Posamezniki, ki gremo v življenju skozi takšne pritiske, si od teh nikoli povsem ne opomoremo. Seveda sem še kako ponosna na to, kaj sem postala, a so nekatere zmerljivke ter žaljivke ostale z mano in me za zmeraj zaznamovale", je pojasnila privlačna Kelly Osbourne. Nadarjena pevka se je kar trikrat zdravila zaradi odvisnosti od drog in alkohola, nato pa sprejela odločitev, da lahko v življenju doseže veliko več. S trdim delom je tako do danes izgubila že dobrih 30 kilogramov, kar je res povzročilo opazno razliko. Začela je z daljšimi sprehodi v naravi in plesom za kondicijo, nadaljevala pa z izjemno napornim pliometričnim treningom. Namenjen je predvsem povečanju hitrosti razvoja sile v mišici, zato se običajno izvaja kot najrazličnejše vaje z medicinko, utežmi ter lastno težo, ki so lahko tudi sestavni del naše vsakodnevne rekreacije.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587