Vizita.si
Bi morala biti zaradi tožbe v skrbeh tudi Kim Kardashian?

Novice

Bo morala opraviti test za spolno prenosljive bolezni?

K.P.
31. 08. 2012 08.05
18

Kris Humphries, ki še vedno po legalni poti skuša rešiti ločitev od Kim Kardashian, je tokrat doživel novo presenečenje na sodišču. Neko dekle ga toži, da naj bi jo okužil s spolno prenosljivo boleznijo. Bi morala biti v skrbeh tudi Kim?

Krisa Humphriesa nekdanja spolna partnerka toži, ker naj bi jo okužil z virusom herpes simpleks.
Krisa Humphriesa nekdanja spolna partnerka toži, ker naj bi jo okužil z virusom herpes simpleks.FOTO: X17ONLINE.COM
Po poročanju tujih medijev Krisa Humphriesa toži ženska, s katero je imel pred leti spolne odnose, ker naj bi jo takrat tudi okužil s herpesom. Kaylo Goldberg je Kris spoznal v enem izmed losangeleških lokalov, kmalu zatem pa sta odšla v Krisovo hotelsko sobo, kjer sta imela spolne odnose.
Bi morala biti zaradi tožbe v skrbeh tudi Kim Kardashian?
Bi morala biti zaradi tožbe v skrbeh tudi Kim Kardashian? FOTO: X17ONLINE.COM

Kayla pravi, da zaščite nista uporabljala ves čas in prav to naj bi bil vzrok njenih zdravstvenih težav, ki so sledile, na podlagi katerih je zdravnik zaključil, da gre za virus herpes simpleks. Gre za trdovraten virus, ki po okužbi do konca življenja ostane v telesu. Kris je vse obtožbe seveda zanikal.

Nekdanji soprog Kim Kardashian zatrjuje, da ni prav nobene možnosti, da bi Kaylo okužil s herpesom, saj naj bi se pred kratkim testiral za spolno prenosljive bolezni. "Krisovi izvidi so bili negativni in trdno je prepričan, da nobenega dekleta nikoli ni okužil s herpesom. Proti tožbi Kayle se bo na vso moč boril in razmišlja tudi, da bi jo tožil zaradi obrekovanja in razžalitve časti,“ je tujim medijem izdal zanesljivi vir. Med simptomi, ki naj bi jih Kayla dobila štiri do pet dni po spolnih odnosih s Krisom, je bila močna bolečina po celem telesu, boleče grlo, povišana telesna temperatura, na področju genitalij pa se je pojavila srbečica in boleče razjede.

Okužba z virusom herpes simpleks povzroča genitalni herpes, pa tudi herpes na ustnicah. Prenaša se s tesnim stikom s kožo ali sluznico, s poljubljanjem ter s spolnimi odnosi in je visoko nalezljiv. Pogostejši je pri ženskah, ker je njihovo spolovilo bolj toplo in vlažno.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587