Vizita.si
image (28)

Novice

Bi se nad pevkino fotografijo res morali zgražati?

S.P.
21. 01. 2013 10.09
13

Priljubljena ameriška pevka Britney Spears je v preteklem tednu v rožnati obleki sprva osupnila s svojo utrjeno in lepo postavo, a je na račun naključne fotografije kmalu postala prava tarča obrekovanja. Vas bodo njene zadnje fotografije navdihnile ali pa bi se nad njimi res morali zgražati?

Če so se duševne stiske nekoč močno odražale tudi na njeni zunanji podobi, pa je zvezdnica tokrat presenetila v povsem drugi luči. Spomnimo se, ko je ameriška pop princeska Britney Spears pred nekaj leti zaradi hudih čustvenih in psihičnih težav, s katerimi se je zaradi raznovrstnih škandalov spopadala ob izgubi skrbništva nad njenimi otroki, močno pridobila na svoji telesni teži. V roku nekaj mesecev se je zredila za dobrih 20 kilogramov, nato pa s svojo telesno težo neprestano nihala v razne ekstreme – mejila naj bi celo na odvisnost od tablet za pomoč pri izgubi odvečnih kilogramov, tokrat pa je po njenih besedah znova osupnila z 'zlato sredino'.

''Po nedavnem razpadu zveze z Jasonom Trawickom je moje življenje zaznamovala še ena neprijetna izkušnja, a se tokrat ne bom kar vdala. Odločila sem se, da bom vzljubila samo sebe in svoje frustracije spreobrnila v motiv za spremembo. Telovadbo sem začela doživljati kot odlično metodo za odpravljanje stresa, saj zdaj rada sedem na sobno kolo ali tečem v naravi, s čimer dosegam predvsem neki notranji mir. Pazim na velikost porcij in vedno poskrbim, da čez dan zaužijem dovolj zdrave hrane in takšno, torej zdravo, je danes tudi moje življenje,'' je povedala.

V soboto se je tako ponosno sprehodila po ulicah Los Angelesa in v rožnati obleki razkrila svoj znova urejen videz ter zdravo in utrjeno postavo, nad katero pa niso bili navdušeni vsi njeni oboževalci. Ko je v javnost pricurljala ena izmed fotografij, na kateri naj bi pevka po mnenju nekaterih razkrila malce preveč, se je namreč na spletu vnela prava bitka posameznikov, ali je zvezdnica res tako navdušujoča ali pa bi se nad njenim nespodobnim vedenjem morali celo zgražati. Britneyjini predstavniki so zato javnosti že zagotovili, da je šlo zgolj za nenamerne težave z garderobo, sama pa dodaja, da ji zlobni jeziki ne bodo več prišli do živega.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587