Vizita.si
image (28)

Novice

Bi verjeli, da je bila nedavno noseča?

L.E.
22. 11. 2011 13.12
2

Nekateri zmrzujemo, zvezdniki pa uživajo v toplih krajih. Žena slavnega angleškega nogometaša je obiskala vroči Dubaj in razkrila, da na njenem telesu ni več nobenih posledic nosečnosti.

Abbey Crouch je obiskala dubajsko plažo in razkrila, kakšno je njeno telo samo osem mesecev po porodu. Nekdanja manekenka je marca rodila hčerkico Sophio, nato pa medijem kmalu zaupala, da komaj čaka, da izgubi vse odvečne kilograme. "Dovolj mi je pajkic in raztegljivih majic," je priznala. "Lotiti se moram hujšanja."

Abbey ima sicer šele 25 let pa tudi med nosečnostjo je pazila, da se je prehranjevala zdravo in dovolj gibala. "Vedno je skrbela zase, sedaj pa uživa še več sadja in zelenjave kot po navadi," je dejal njen prijatelj. "Kadar postane sladkosneda, pa si privošči skledico čokoladnih kosmičev."

Abbey so paparaci ujeli v tesnih kavbojkah že deset dni po porodu. "Medtem ko so mi prijatelji nosili igračke in obleke za dojenčka, mi je moja stilistka Angie podarila usnjene rdeče vroče hlačke. Komaj čakam, da jih lahko oblečem," jim je dejala. To pa ji je očitno tudi uspelo.

Žena nogometaša sicer ne mara telovadnice – namesto tega najraje jaha. Zelo pa pazi na svojo prehrano. Zjutraj si po navadi privošči kosmiče s sadjem in jogurtom, za kosilo pa testenine s piščancem in pesto omako. Njena večerja je po navadi zrezek ali ribji file z zelenjavo. Pije veliko vode ter metinega ali kamiličinega čaja.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587