Vizita.si
image (28)

Novice

Lahko verjamete, da je to ena in ista oseba?!

S.P.
12. 08. 2013 08.04
11

Otoška zvezdnica Chelsee Healey dom le redko zapusti nenaličena ali neurejena, zato pa so paparaci še toliko bolj presenečeni, ko jo ravno takšno ujamejo v javnosti. Je razlika med fotografijama res tako očitna?

Priljubljena britanska igralka Chelsee Healey je pred vstopom v nočni klub DSTRKT, kjer je v torek v družbi prijateljic praznovala svoj 25. rojstni dan, znova presenetila z močno naličenim obrazom. Le malokrat se namreč zgodi, da bi dom zapustila neurejena, saj so, kot pravi, maskara, šminka in nekaj pudra izredno pomemben del njenega življenja. "Z ličili si želim ustvariti čisto svoj prepoznaven videz," se njenih besed spominjajo kritiki.

Vendar pa temnolaska ni pričakovala, da si bo s tem nakopala tudi nekaj negativne medijske pozornosti. Zlobni jeziki so se namreč že obregnili ob njene nekoliko bolj stvarne fotografije, na katerih je popolnoma naravna, kot menijo, pa tudi skorajda neprepoznavna. "Končno je pokazala, zakaj takšna nuja po umetnih trepalnicah ter kozmetičnih izdelkih," se je malce grobo pošalil otoški tabloid Mail Online. A se tako kot številna dekleta navsezadnje tudi Chelsee zaveda, da mora svoji koži kdaj pustiti dihati, s tem pa ji omogočiti, da ostaja čista, sveža in spočita.

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602