Vizita.si
image (28)

Novice

Bi verjeli, da je to ista nevesta?

Ni.J.
25. 10. 2011 08.44
10

Britanska mladoporočenka se je po poroki tako močno sramovala svojih poročnih fotografij, da jih ni želela pokazati nikomur. Zato se je odločila izgubiti kar polovico telesne teže in še enkrat poročiti.

33-letna Zoe Davies iz Sunburyja v Surreyju je leta 2000, ko je bila stara 22 in se je prvič poročila, tehtala kar 141 kilogramov. Vendar se je spominov in fotografij na ta dogodek tako sramovala, da se je pred nekaj leti odločila shujšati. Zatem je prepričala svojega 36-letnega moža Peta, da sta se še enkrat poročila.

Vsako dekle si želi na svoj poročni dan izgledati kot princesa, jaz pa sem bila na svojih poročnih fotografijah videti prav neprivlačno,“ je povedala za Sunday Mirror. “Če danes primerjam fotografije s prve poroke in nedavne, se mi zdi, da se je Pete poročil s popolnoma drugo osebo. Končno sem doživela svojo sanjsko poroko.

Daviesova, ki v višino meri samo 162 centimetrov, je svojega bodočega moža Peta spoznala, ko je delala v pekarni, on pa je bil zaposlen kot monter oken. Takrat je tehtala 63,5 kilograma, do prve poroke leta 2000 pa se je zaradi nezdravega načina prehranjevanja in pomanjkanja telesne aktivnosti zredila na 140 kilogramov. V svojem 'najdebelejšem' obdobju je tako običajno preskakovala zajtrk, se zatem za kosilo nažirala s sendviči, slanimi prigrizki in čokolado, zvečer pa je lakoto tešila s kitajsko prehrano, sladkarijami in prigrizki ter še več čokolade.

Ko je opazila, da bo morala spremeniti svoj življenjski slog in se spet spraviti na staro pot, je mastno in nekakovostno prehrano zamenjala za kosmiče, sveže sadje in solate, začela pa je tudi redno telovaditi, plavati in veliko hoditi. Njen trud je bil kmalu poplačan, saj ji je tako uspelo shujšati 70 kilogramov.

Njena nova podoba jo je naredila samozavestnejšo, zatem pa je svojega moža Peta prosila, ali bi se lahko še enkrat poročila, da bo končno imela album s fotografijami, na katere bo ponosna. Pete se je strinjal, tako je par avgusta letos pred 100 prijatelji in sorodniki še enkrat dahnil 'da'.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587