Vizita.si
image (28)

Novice

Bi verjeli, da jih bo kmalu dopolnila 40?

S.P.
19. 10. 2012 15.15
14

Švedska manekenka Victoria Silvstedt je velika ljubiteljica redne rekreacije ter zdravega načina življenja, zato ni čudno, da se lahko pohvali z zares zavidanja vredno postavo. Še posebej osupljivo pa je predvsem dejstvo, da je letos dopolnila že neverjetnih 38 let.

Švedska glamurozna manekenka s prelepimi zlatimi lasmi ter dih jemajočo postavo že leta buri moško domišljijo. Zato nikakor ne moremo spregledati dejstva, da je zvezdnica letos dopolnila že celih 38 let in je videti bolje kot marsikatera mladostnica danes. V preteklosti je bila sicer že velikokrat tarča posmeha in strogih kritik strokovnjakov na račun estetskih popravkov svojega obraza in prsi, a dejstvo ostaja, da se je za takšno postavo morala še kako prepotiti.

Victoria Silvstedt prisega na izjemno priljubljeno kardio vadbo, ki je po mnenju mnogih kar najboljša izbira za izgorevanje odvečnih maščob in preoblikovanje telesa. Trening zahteva izjemen napor in velike količine kisika, s čimer uspešno porabljamo joule in dosegamo želene rezultate. Sama se najraje odloči za sproščen tek v naravi, izberete pa lahko tudi tek, plavanje ali kolesarjenje oziroma vse aktivnosti, ki krepijo srce in dihalni sistem. A pozor! Tovrstne aktivnosti morda niso najbolj primerne za starejše in tiste posameznike, ki se že dalj časa soočajo s težavami v predelu kosti in sklepov.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587