Vizita.si
image (28)

Novice

Bi verjeli, da pripada 41-letnici?

S.P.
05. 10. 2012 15.42
18

Slavna lepotica Denise Richards je skočila v zapeljive kopalke ter pokazala svoj popoln trebušček. Zato je še toliko bolj osupljivo dejstvo, da je zvezdnica v začetku leta dopolnila že celih 41 let.

Denise Richards ni nikoli skrivala svoje izvrstne postave, zato ni čudno, da je na dvorišču svoje velike posesti v Los Angelesu znova skočila v zapeljive kopalke ter ponosno pozirala pred profesionalnimi fotografi. Atletsko telo slavne igralke pa je še toliko bolj osupljivo prav zaradi dejstva, da ji ga močno zavidajo tudi do dvakrat mlajša dekleta.

Zvezdnica je v začetku leta dopolnila že celih 41 let, njen trebušček pa zagotovo ne razkriva kar treh porodov. Mišičasto telo je seveda plod trdega dela v telovadnici ter redne rekreacije, ki se ji je še kako obrestovala. “Pomembno je, da pijete veliko tekočine, predvsem navadne vode. Ko telovadim, nikoli ne rečem, da to počnem za svoj videz. Vedno uporabim besedi zdrav in močan. Nisem tista tipična zvezdnica, ki bi si za vsako ceno želela postati čim bolj vitka, temveč gre v večji meri za moje zdravje. Ta motivacija je veliko bolj učinkovita, saj se v svoji koži počutim nadvse udobno, veliko manj pa se tudi obremenjujem z nepravilnostmi,“ je pojasnila Denise, ki bi na tovrsten način življenja rada navadila tudi svoje otroke.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587