Vizita.si
image (28)

Novice

Katera se je na rdeči preprogi pojavila z zanemarjenimi zobmi?

L.E.
15. 10. 2011 09.56
6

Lindsay Lohan nas še vedno uspe presenetiti. Nekdaj tako uspešna igralka, ki jih šteje šele rosnih 25, je včeraj na rdeči preprogi pokazala nasmeh, ki je razkrival rumene in zanemarjene zobe.

Lindsay Lohan nas je še ne dolgo nazaj navduševala s svojim privlačnim videzom. Prav zato je verjetno včeraj vse prisotne tako šokirala, ko se je na rdeči preprogi nasmehnila in razkrila zobe, ki jih pri hollywoodskih zvezdnikih po navadi le stežka vidimo. Vedno so bili bleščeče beli, včeraj pa so bili videti obarvani in zanemarjeni.

Njihov videz je verjetno posledica prepogostega pitja kave in kajenja cigaret, morda pa celo uživanja rdečega vina. Njen predstavnik za javnost igralkinih zanemarjenih zob ni želel komentirati, temveč je namesto tega napisal, da je Lindsay še vedno lepa. "Lindsay je znana kot ena najlepših igralk svojega časa. Vsak teden dobivamo povabila na snemanja z najbolj slavnimi fotografi,“ je dejal. "Je na naslovnicah najbolj priznanih revij, namenjenih modi in lepoti. Je lepa in glamurozna.“

O zdravju zob svoje nadrejene pa resnično in nikakor ni želel govoriti. "Toliko je bolj pomembnega dogajanja – vse slabše stanje javnega izobraževanja, čedalje več brezdomcev, mednarodni nemiri – zato resnično ne mislim komentirati, kakšne zobe ima Lindsay Lohan,“ je pribil.

Bodite bolj skrbni kot Lindsay

Sami lahko enostavno poskrbite za lepši videz svojih zob, če nikoli ne pozabite na vse točke pravilne nege ustne votline:

1. Ščetkanje večkrat dnevno
2. Uporaba zobne nitke
3. Čiščenje jezika in ustnega neba
4. Ustna vodica
5. Redni pregledi

Vsi, ki se soočate s podobnim problemom kot Lindsay in na svoje zobe niste najbolj ponosni, se pridružite naši nagradni igri Bleščeč nasmeh, kjer bomo enemu izmed bralcev podarili estetsko-protetično preobrazbo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587