Vizita.si
image (28)

Novice

Nekdanja lepotička le še bleda senca same sebe

S.P.
19. 11. 2012 14.18
24

Slavna igralka Goldie Hawn je z edinstvenim videzom desetletja veljala za pravo hollywoodsko lepotico, svojo lepoto pa je z leti "osveževala" še s številnimi lepotnimi popravki. A zadnje fotografije kažejo, da tudi lepa Goldie ni več imuna na staranje.

Izgleda, da se priljubljena dobitnica oskarja, ki bo čez slab mesec dopolnila že celih 67 let, nikakor ne more sprijazniti z neizbežnimi starostnimi spremembami. V javnosti so se namreč nedavno začele pojavljati govorice, da naj bi se zvezdnica zopet podala pod nož in s pomočjo plastične kirurgije poskušala pomladiti svoj obraz.

 “Kot izkušen kirurg sem skorajda trdno prepričan, da si je Goldie Hawn nedavno znova privoščila facelift, njenemu prisiljenemu nasmehu pa bi pripisal predvsem pretirano uporabo botoksa. Koliko mi je znano, je želela svojo ohlapno kožo znova napeti s pomočjo naravnih polnil, a so tovrtstni posegi in številne laserske terapije kože nedvomno terjale svoj davek“, je prepričan dr. Michael Salzhauer.

Goldie Hawn, ki je za svoja leta še vedno videti naravnost fantastično, je opazke na račun svoje podobe seveda strogo zanikala in zlobnim jezikom zatrdila, da je tako s svojo starostjo kot s svojim izgledom trenutno več kot zadovoljna. “Tovrstni postopki nikoli ne pripomorejo k temu, da bi se potem v lastni koži bolje počutili, temveč celo neugodno vplivajo na našo že tako nizko samopodobo. Prav zaradi tega se sama raje zatečem k rekreaciji v naravi in zdravi prehrani, ki lahko že veliko spremenita. Sicer se rada pohvalim s tem, da do danes nisem našla še nobenega sivega lasu, kar mi seveda zelo godi, a me samega staranja zagotovo ni strah. Ta proces bom sprejela takšen kot je in se preprosto sprijaznila, da ne bom večno lepa in mlada. Konec koncev temu ne more ubežati nihče“.

 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587