Vizita.si
image (28)

Novice

Bivši mož Britney Spears doživel srčni infarkt

S.C.
25. 01. 2012 08.01
1

Kevin Federline se je po ločitvi od pop princese močno zapustil in zredil. Zdaj v okviru televizijskega šova hujša pred očmi javnosti, toda športne aktivnosti zanj očitno niso mačji kašelj. Te dni so ga namreč že drugič morali odpeljati v bolnišnico, saj je doživel srčni infarkt.

Nekdanji plesalec 33-letni Kevin Federline je svetu bolj kot po svojih plesnih in glasbenih uspehih znan po burni zvezi s pop princeso Britney Spears, s katero imata tudi dva sinova. Odkar sta se ločila, se je oče zdaj že petih otrok močno zapustil ter se zredil na kar 106 kilogramov.

Da bi se znebil odvečnih kilogramov in znova postal fit kot nekoč, se je pridružil televizijskemu šovu 'Odvečna prtljaga', kjer je skupaj s sotrpini pred očmi javnosti topil maščobne blazinice. Očitno pa njegov organizem ni ravno v najboljšem stanju, med nalogami, ki jih izvajajo v okviru shujševalnega programa, so ga namreč morali ta teden že drugič odpeljati v bolnišnico. Prvič je bil hospitaliziran zaradi vročinskega udara, tokrat pa je med tekom za žogo začutil bolečine v prsih, zaradi česar so ga oskrbeli reševalci, ki so bili prisotni na kraju dogodka. Potrdili so, da gre za manjši srčni infarkt, ki pa mu naj ne bi pustil hujših posledic, a so ga kljub temu odpeljali na dodatna testiranja v bolnišnico, kjer je preživel noč. Za zdaj ni znano, ali bo njegovo zdravstveno stanje dovolj dobro, da bo nadaljeval z aktivnostmi v šovu, vsekakor pa je trdno odločen, da si spet prigara mišičasto postavo, s kakršno se je ponašal nekoč.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587