Vizita.si
image (28)

Novice

Bližnji posnetki vas lahko presenetijo!

L.E.
17. 08. 2012 09.23
11

Navajeni smo jih občudovati in povzdigovati v nebo. Toda nihče ni popoln. Oglejte si, kaj razkrivajo fotografije, ki niso bile računalniško obdelane. Bližnji posnetki lahko vedno presenetijo.

Navajeni smo jih občudovati na naslovnicah, kjer je njihova polt tako računalniško obdelana, da je videti popolna. Seveda so vse zelo privlačne, toda nikakor niso popolne. Tudi one imajo slab dan, ko zaradi stresa ali slabe prehrane njihovo kožo prekrijejo tako nadležni mozoljčki. Nihče jih ne mara; ko se pojavijo, najraje ne bi zapustili svojega doma. Toda one se morajo ukvarjati še s paparaci, predvsem pa s kritično javnostjo.

Kako se spopasti z mozoljčki?

Če tudi vas kdaj mučijo mozoljčki, ne obupujte, temveč se z njimi spopadite na pravi način. To pomeni, da ne pozabite na zdravo prehrano, redno telovadbo, dovolj spanja in svežega zraka. Prav tako zjutraj in zvečer svoj obraz umijte z nežnim čistilnim sredstvom. Krema, ki mu sledi, naj bo prilagojena mastnosti kože. Če vas koža po umivanju ne zateguje, je morda niti ne potrebujete. Mozoljčke pozdravite z izdelki, ki vsebujejo salicilno kislino, ter se zadržite, da jih ne iztisnete. Redno perite prevleko za vzglavnik, saj lahko težave povzroči tudi umazanija, ki se na njej nabere čez teden.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587