Vizita.si
image (28)

Novice

'Blondinka s Harvarda' šokirala s spremembo!

S.P.
09. 01. 2013 11.02
16

Reese Witherspoon, ki je pred nekaj meseci povila že svojega tretjega otroka, je prejšnji teden tudi javno priznala, da ji zadnja nosečnost ni ravno prizanašala. Zvezdnica naj bi namreč pridobila veliko kilogramov, ki se jih nikakor ne more znebiti, spremembe na njenem telesu pa naj bi jo celo precej ujezile.

Priljubljena ameriška igralka ter uspešna producentka Reese Witherspoon, ki se je v zvezde zapisala predvsem z vlogo v televizijski filmski uspešnici Blondinka s Harwarda, nas je že v prejšnjem tednu med družinskim dopustovanjem na Havajih presenetila z razkritjem svoje poporodne postave. Priznala je, da je v obdobju zadnje nosečnosti pridobila veliko kilogramov, ki naj bi popolnoma spremenili njeno telo, zaradi česar pa zvezdnica ne želi več izgubljati časa.

Že tri mesece po rojstvu svojega drugega sina Tennesseeja so jo namreč v družbi osebne trenerke zasledili na poti v telovadnico, kjer se je igralka udeležila treninga joge, navduševala pa naj bi se tudi nad tekom v naravi. “Priznati moram, da me je zadnja nosečnost precej spremenila, kar se vidi že na mojem polnem obrazu. Veliko bolj se moram truditi, da bi izgubila odvečne kilograme, kot v preteklosti, za kar bi lahko bila kriva tudi moja starost. Lahko pa rečem, da imam veliko srečo, da sem navajena zdravega načina življenja, ki sem ga v največji možni meri poskušala vzdrževati tudi med nosečnostjo, zaradi česar mi zdaj ni bilo težko ponovno začeti. Ne verjamem v stroge diete, saj se veliko raje odpravim na tek ali daljši sprehod v naravi, ki mi pomaga pri vzdržavanju kondicije, telo pa poskušam utrditi predvsem z napornimi treningi joge. Vsaj trikrat na teden si torej vzamem čas zase in upam, da se mi bo to sčasoma obrestovalo,“ pa je svoje metode vadbe razkrila 36-letnica.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587