Vizita.si
image (28)

Novice

Blondinka s Harvarda šokirala v kopalkah

S.P.
26. 03. 2013 15.44
42

Slavna igralka Reese Witherspoon se že več mesecev trudi znebiti odvečnih kilogramov, ki jih je pridobila med zadnjo nosečnostjo. Vendar pa mediji glede na zadnje fotografije opažajo, da ji zastavljenega cilja še vedno ni uspelo doseči.

Priljubljena ameriška igralka in uspešna producentka Reese Witherspoon, ki se je med zvezde zapisala predvsem z vlogo v filmski uspešnici Blondinka s Harwarda, je že pred nekaj meseci izrazila nezadovoljstvo s svojo poporodno postavo. Spomnimo, da je januarja presenetila z javnim priznanjem, da je med zadnjo nosečnostjo pridobila veliko odvečnih kilogramov, kar naj bi jo precej onesrečilo. Že tri mesece po rojstvu sina je zato začela pridno telovaditi, priskrbela pa si je celo pomoč izkušene osebne trenerke, a britanski mediji opažajo, da ji kljub vsemu trudu žal še vedno ni uspelo.

“Lahko, da se še vedno trudi izgubiti nekaj odvečne telesne teže, potem ko sta s partnerjem pred pol leta pozdravila sina Tennesseeja Jamesa Totha, a ni videti, da bi se ji kam mudilo. Njena stegna so videti še precej obilna, enako velja za trebušček, žal pa neprimerna izbira kopalk to le še poudari. Sicer pa je bila na plaži dokaj sproščena, jedla je sladkarije in pila vino, ob čemer nam da misliti, da se je svoje nove podobe do zdaj že navadila in se z njo sprijaznila,“ je ob fotografijah novopečene mamice, ki je z možem Jimom Tothom v petek na mehiški obali praznovala svoj 37. rojstni dan, zapisal novinar britanskega Daily Maila.

Igralka na omenjene pripombe še ni podala odgovora, je pa podobne govorice že večkrat komentirala takole: “Priznati moram, da me je zadnja nosečnost precej spremenila. Veliko bolj se moram truditi, da bi izgubila odvečne kilograme, kot v preteklosti, za kar bi lahko bila kriva tudi moja starost. Lahko pa rečem, da imam veliko srečo, da sem navajena zdravega načina življenja, ki sem ga kar najbolj poskušala vzdrževati tudi med nosečnostjo, zaradi česar mi cilja ne bo tako težko izpolniti. Ne verjamem v stroge diete, shujšala bom preprosto takrat, ko mi bo to namenjeno. Veliko tečem, se sprehajam in treniram jogo – enkrat se bo to že moralo poznati.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (42)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587