Vizita.si
image (28)

Novice

Bo Jessica izgubila 36 kilogramov?

L.E.
18. 07. 2012 15.31
9

To se v zadnjem času sprašujejo prav vsi. Nekateri to, da se je med nosečnostjo za toliko zredila, kritizirajo, drugi njeno počasno izgubljanje odvečne teže branijo. Vsekakor je vzbudila veliko pozornosti.

O Jessici Simpson od maja, ko je povila svojega prvega otroka, govorijo skorajda vsi, vendar morda ne vedno zaradi pravih razlogov. Namesto da bi občudovali njeno lepo hčerkico, se pogovarjajo, kako je mogoče, da se je med nosečnostjo tako zredila. Pridobila naj bi 36 kilogramov, večina pa se jih po porodu pač ni kar stopila. "Jessica se obnaša kot resnična ženska," se je v njen bran postavila še ena zvezda resničnostnih šovov Kendra Wilkinson. “Trenutno je njena prioriteta otrok. Izgubljanje odvečne teže pri njej trenutno ni na prvem mestu. Zaradi tega bi morali biti nanjo pravzaprav ponosni,“ je dejala. “Veliko ljudi svoje otroke enostavno prepusti varuškam, nato pa vsak odvečni kilogram izgubijo praktično čez noč. Jessico bi morali pohvaliti, ker ostaja realna in si v življenju postavlja prave prioritete.“ Kendra pravi, da je bila sama v podobnem položaju, ko se je decembra 2009 rodil njen sinček. “Zato mi je res hudo zanjo.  Mislim, da bi se morali ljudje včasih več ukvarjati s svojimi lastnimi težavami. Konec koncev je Jessica le ženska, ki je šele rodila.“

32-letna Simpsonova naj bi se med nosečnostjo zredila na 95 kilogramov, po porodu pa je z znanim podjetjem, ki ljudem pomaga izgubiti odvečno težo, podpisala pogodbo, da bo za dobro plačilo shujšala na 59 kilogramov. Od takrat jo lahko paparaci redno fotografirajo pred telovadnico. Toda Jessica je rodila s carskim rezom, zato ni mogla začeti telovaditi že kar takoj, ko je stopila iz porodnišnice. Ženske, ki so pravkar povile otroka, tudi ne bi smele čutiti pritiska, da se morajo gibati veliko več, kot jim v tistem trenutku prija. Toda po drugi strani se ne smejo niti zanemariti ter popolnoma pozabiti na pravila zdravega življenja. Kilograme, ki so se nabrali med nosečnostjo, je sčasoma treba izgubiti; če ne izginejo v enem letu, bodo namreč ostali še zelo dolgo. Toda hujšajte počasi, prehranjujte se čim bolj zdravo ter se zmerno, vendar redno gibajte. Ne poskušajte zelo hitro doseči preveč, vendar se tudi ne zapustite.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587