Vizita.si
Menijo, da se za njeno nasmejano zunanjostjo skrivajo čustvene težave.

Novice

Ojoj, Katie, to pa ni v redu!

K.P.
07. 07. 2012 11.47
9

Čeprav ima zvezdnica v javnosti nasmeh na obrazu, se je zaradi svežih fotografij začelo šušljati, da trenutno najbolj aktualna ločitev v Hollywoodu že pušča sledi na njenem telesu.

Menijo, da se za njeno nasmejano zunanjostjo skrivajo čustvene težave.
Menijo, da se za njeno nasmejano zunanjostjo skrivajo čustvene težave.FOTO: Reuters
Nedavno je 33-letna Katie Holmes javnost presenetila z odločitvijo, da bo po petih letih zakona zapustila svojega moža Toma Cruisa. O tem, da jo je čakal velik medijski pomp, ni bilo dvoma in na prvih fotografijah po presenetljivi novici je bila Katie videti nasmejano, a zdaj je vsa pozornost obrnjena na igralkino suhljato postavo.
Vsa pozornost je bila osredotočena na njen koščeni hrbet in ohlapne hlače.
Vsa pozornost je bila osredotočena na njen koščeni hrbet in ohlapne hlače. FOTO: Fame

Z njo je Katie presenetila, ko je oblekla majico, ki razkazuje igralkin koščen hrbet, kavbojke pa so bile na predelu njene zadnjice vidno ohlapne. Po poročanju tujih medijev naj bi šlo za vidne posledice svetovno odmevne ločitve, pri kateri je le vprašanje časa, kdaj bo pokazala svojo grdo stran. Spremembe videza, ki jih je mogoče opaziti na Katie od časa, ko je snemala priljubljeno najstniško nanizanko Dawsonov zaliv, pa vse do danes, so vsekakor očitne. Zvezdnica, ki je medijem ob neki priložnosti zaupala, da se prehranjuje večinoma z zelenjavo, da najraje pije kapučino in vsak dan ogromno preteče, je bila suhljata že od nekdaj, a tokrat njen koščeni videz pripisujejo čustvenim vzrokom. Ko jo je pred nekaj dnevi med nakupovanjem v trgovini eden izmed novinarjev, ki ji vsak dan vztrajno sledijo, vprašal, kako se počuti, mu je zvezdnica kratko odvrnila: "V redu sem, hvala." Pa je Katie res dobro, kot kaže navzven? To se zdaj sprašujejo vsi, saj menijo, da se za njeno sproščeno in pogumno zunanjostjo skrivajo skrbi in čustvene težave, ki jih nosi breme ločitve. V takšnih težavah človek potrebuje podporo najbližjih in Katie jo zagotovo ima, saj nemalokrat poudari, da ji njena družina vedno stoji ob strani. Poleg bližnjih lahko tolažilno besedo ponudijo tudi svetovalci in psihologi, ki se s takšnimi stiskami ljudi srečujejo vsak dan. Cel svet upa zaradi vseh vpletenih, zlasti zaradi male Suri, da bo ločitev minila čim bolj umirjeno.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587