Vizita.si
image (28)

Novice

Bo lahko zvezda Obalne straže znova oblekla rdeče kopalke?

S.P.
08. 03. 2013 14.43
5

Nekdanja zvezda Obalne straže Nicole Eggart je v tem tednu osupnila s spremembo. Potem ko se je dolgo borila z odvečnimi kilogrami, je končno odkrila športno disciplino, s katero dosega izjemne rezultate.

Svetlolasa lepotica Nicole Eggert, ki je v rdečih kopalkah zaslovela z vlogo v priljubljeni ameriški nanizanki Obalna straža, se je v zadnjih mesecih v medijih pojavljala predvsem zaradi svojih težav z odvečno telesno težo, saj so odvečni kilogrami, ki so se nenadzorovano začeli nabirati šele v drugi nosečnosti, popolnoma spremenili njeno nekoč vitko postavo.

Od tedaj se je zvezdnica na vse pretege in z različnimi športnimi aktivnostmi, kot sta kolesarjenje in tek v naravi, žal neuspešno trudila shujšati ter uravnati svojo telesno težo, nakar pa se je pred nekaj tedni vendarle vrnila k disciplini, ki jo je izstrelila med zvezde, ter dosegla zares izjemne rezultate. “Ni pomembno, koliko kilogramov sem izgubila. Pomembno je, da je moje telo končno zdravo, mišice napete, maščobne blazinice pa vse manj opazne,“ je povedala za britanski tabloid Daily Mail.

41-letnica se od tri- do petkrat na teden odpravi v bližnji bazen, kjer se pridno preizkuša v vseh plavalnih disciplinah in ob dobri meri zabave skrbi tudi za svoje zdravje. “Čeprav je plavanje vzdržljivostni šport, pri katerem so aktivne vse mišice telesa, zaradi dobre zabave, ki mi jo predstavlja, sploh ne občutim napora in tudi odpora, ki ga imam sicer do telovadbe. Ker se borimo proti uporu vode, porabimo več energije, kot si predstavljamo, pa naj gre za prsno plavanje, hrbtno plavanje ali kravl. Poskusite. Meni je uspelo v zelo kratkem času.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587