Vizita.si
image (28)

Novice

Debeluška bo postala inštruktorica fitnesa

S.C.
27. 02. 2012 07.55
0

Pred dobrim letom je v nočnem klubu k mladi Angležinji pristopil mladenič in jo z zlobnim komentarjem glede njene teže spravil v jok. Dan zatem se je lotila hujšanja, danes pa z več kot 50 kilogrami manj načrtuje poroko in kariero inštruktorice fitnesa.

Pojdi raje v telovadnico, debeluška,“ je bil komentar mladeniča, ki je pred dvema letoma sredi nočnega kluba spravil v jok danes 26-letno Sarah Gould iz okolice Birminghama in ji za vedno spremenil življenje.

Zaradi obilne postave, v nekem trenutku je imela celo 127 kilogramov, so jo zbadali že v srednji šoli, vendar si takrat opazk ni jemala preveč k srcu, dogodek v nočnem klubu pa je bil kaplja čez rob. “Fant je vsekakor idiot, toda kljub temu sem mu danes iz srca hvaležna,“ pove mama dveh otrok. “Takrat sem bila še posebej občutljiva, saj sem načrtovala svojo poroko, kjer želi vsako dekle blesteti, zato se mi je zdela idealna priložnost, da končno nekaj naredim zase.“ Naslednji dan, 5. januarja lani, se je prebudila in naredila podroben načrt, kako se bo lotila največjega projekta v svojem življenju – hujšanja. Po več neuspelih poskusih spremembe jedilnika je končno ugotovila, kaj ji najbolj ustreza. Nakupila je goro sadja in zelenjave ter se naučila okusne obroke pripravljati na zdrav način. Telovadbe nikoli ni marala, zato je začela s hojo, kasneje pa se je vpisala tudi na fitnes. Na teden prehodi 25 kilometrov, s čimer je pritegnila številne sosede, prijatelje in tudi neznance, da so se ji pridružili pri skupinskem hujšanju. “Občutek, ko nekoga za nekaj navdihneš, je neverjeten,“ ponosno pove Sarah. “Pravzaprav mi ravno to daje največjo motivacijo in tudi v prihodnosti želim pomagati sotrpinom z nasveti in jih spodbujati k bolj zdravemu načinu življenja.“ Pri svojem delu je zelo uspešna, prav tako pri topljenju maščob. V dobrem letu dni je uspela težo zmanjšati na 70 kilogramov in ne namerava odnehati. Poleti jo čaka sanjski dan, njena poroka, na kateri želi blesteti. “Sem že kupila nove bikinke za svoje poročno potovanje,“ z nasmehom še pove Sarah, katere največja želja je, da bi postala inštruktorica fitnesa, z jekleno voljo in trdim delom pa ji bo to zagotovo tudi uspelo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587