Vizita.si
image (28)

Novice

Je res čisto neodgovorna nosečnica?

S.P.
30. 05. 2013 09.50
7

Med tujimi mediji in zvezdo televizije Kim Kardashian se je vnela prava vojna, saj so ji ti začeli očitati, da naj bi med nosečnostjo uporabljala botoks. Čeprav sama to strogo zanika, pa naj bi bile vse očitnejši dokaz tudi zadnje fotografije, na katerih so vidne očitne spremembe.

Priljubljena televizijska osebnost in občasna igralka Kim Kardashian, ki se je med zvezdniško elito prebila kot glavna zvezda več resničnostnih šovov, je v tem tednu strogo zavrnila namigovanja tujih medijev, češ da naj bi med nosečnostjo še vedno uporabljala botoks. Čeprav se na tovrstne govorice dolgo ni ozirala ali pa jih je le na kratko pokomentirala na Twitterju, pa zdaj po spletu kroži že vse več fotografij, ki naj bi dokazovale njihov (medijski) prav. Zato je zdaj za javnost uradno pojasnilo podal tudi njen tiskovni predstavnik, ki je obtožbe zanikal takole: “To je absurdno in popolnoma NEresnično! Kim ne bi nikoli ogrozila sebe, še manj pa svojega otroka, saj je že pred časom izvedela, da je na omenjeno umetno polnilo alergična.“

A kritikov tudi to ni odvrnilo od svojega stališča. Ameriški tabloid Touch magazine je namreč po predhodnem pogovoru z bližnjim (neimenovanim) virom še vedno prepričan, da so opazke utemeljene, še več – celo resnične. “Ker njeno telo v tem času doživlja velike spremembe, v svoj obraz zdaj brizga še toliko večje merice botoksa, čeprav je že v sedmem mesecu nosečnosti. Zdaj je bolj pozorna in tudi nevrotična glede svojega videza kot kadar koli prej. Da bi bila videti brezhibno, je pripravljena storiti kar koli. Odšteti nekaj stotakov za botoks, je tako zanjo še najmanjši problem.“

Njihovemu mnenju se pridružuje tudi priznani kirurg Jon A. Perlman, ki 32-letnice sicer ni nikoli tretiral, je pa glede na objavljene posnetke podal svoje strokovno mnenje. “Pomanjkanje gubic na čelu, celo medtem ko se kremži ali pa smehlja, ter vse polnejše in našobljene ustnice so precej pristen dokaz, da se je z botoksom že srečala. In to, če moje strokovno oko ne laže, še pred kratkim. Njena koža je namreč preprosto preveč gladka in napeta, da bi lahko bila naravna.“ Ker zvezdnica obtožbam strogo oporeka, še vedno ostaja zgolj pri govoricah, seveda pa ne smemo zanemariti niti možnosti, da bi lahko k takšni spremembi pripomogla kar izurjena roka profesionalnega vizažista.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602