Vizita.si
image (28)

Novice

Bo ta fotografija razkrila njeno skrivnost?

S.P.
27. 03. 2013 10.10
47

Britanski mediji so se znova obregnili ob zadnje fotografije Kim Kardashian, saj so prepričani, da te končno razkrivajo njeno malo skrivnost. Opazili so namreč, da je izpod krila pokukal kos perila za oblikovanje postave, in namignili na to, da s svojo težo naj vendarle ne bi bila tako zadovoljna, kot pravi.

"Kim sicer še vedno trdi, da je s težo, ki jo je dosegla v obdobju nosečnosti, povsem zadovoljna, vendar njena dejanja dokazujejo nasprotno. Videti je, da je zanjo še vedno najpomembnejše predvsem to, da bo v javnosti videti dobro, zato si je po svarilu zdravnika, ki ji je za nekaj časa odsvetoval telovadbo, omislila novo metodo, s katero bo to tudi dosegla," se je ob zadnje fotografije priljubljene televizijske osebnosti Kim Kardashian znova obregnil britanski tabloid Daily Mail.

V torek so namreč zvezdnico ujeli v New Yorku, kjer trenutno promovira svojo novo filmsko uspešnico Tyler Perry's Temptation. Vztrajni paparaci so dano priložnost zgrabili že v prvem trenutku neprevidnosti in v objektiv ujeli kos perila za oblikovanje postave, ki je med hojo pokukal izpod njenega krila. Pod fotografijo se je nemudoma vsul cel plaz kritik, s katerimi so oboževalci zvezdnico branili ter izrazili svoje mišljenje, da je pridobivanje telesne teže med nosečnostjo še kako normalno, omenjeni prispevek pa s tem žaljiv in neumesten.

32-letnica se jim je za podporo že zahvalila, na obtožbe, povezane z incidentom, pa tudi jasno odgovorila. "Do 5. meseca nosečnosti sem se zredila za komaj devet kilogramov, kar niti ni toliko, če se primerjam z svojo sestro (Kourtney), ki je v tem času zadnje nosečnosti dosegla že pet kilogramov več. Seveda se bodo odvečni kilogrami še nabirali, vendar to sploh ni pomembno. Želela sem vam povedati, da s svojo težo nikakor nisem obremenjena ter da sem to perilo uporabljala že veliko prej, tudi ko sem bila še vitka. Tako namreč oprijeta oblačila na telesu lepše stojijo, se ne gubajo in dlje ostanejo na mestu," je pojasnila med krajšim intervjujem v oddaji Live! With Kelly and Michael.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (47)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587