Vizita.si
Igralka si je opazno povečala ustnice in mnogi se sprašujejo, ali je morda na dobri poti do odvisnosti od estetskih operacij.

Novice

Zvezdnica šokirala s fotografijo ...

K.P.
17. 09. 2012 09.32
2

25-letna britanska igralka je na družbenem omrežju objavila fotografije, zaradi katerih so nekateri njeni oboževalci zaskrbljeni, saj menijo, da naj bi postajala vedno bolj "plastična".

Igralka si je opazno povečala ustnice in mnogi se sprašujejo, ali je morda na dobri poti do odvisnosti od estetskih operacij.
Igralka si je opazno povečala ustnice in mnogi se sprašujejo, ali je morda na dobri poti do odvisnosti od estetskih operacij.FOTO: Twitter
Lauren Goodger je nedavno spregovorila o svoji bitki z odvečnimi kilogrami, zaradi katerih je že preizkusila marsikatero dieto, a se ti kot za stavo vedno znova vračajo. Javno je spregovorila tudi o svoji operaciji nosu, ki jo je opravila lani in s katero je pridobila dodatno samozavest.
Se igralka res spreminja v plastično spako?
Se igralka res spreminja v plastično spako? FOTO: Twitter

Odvečnih kilogramov se je, kot sama pravi, še toliko bolj zavedala, kadar je bila na snemanju priljubljene britanske serije The Only Way is Essex (TOWIE): "Bila sem pod velikim pritiskom. Večina deklet v TOWIE je zelo vitkih ... Poleg njih sem se svojih odvečnih kilogramov še bolj zavedala in se stalno spraševala, kako vidni so." Zdi se, da Lauren ni kritična le do svojega nosu in odvečnih kilogramov, temveč tudi do svojih naravnih ustnic, saj je na zadnjih fotografijah, ki jih je objavila na družbenem omrežju, zelo opazno, da je obiskala estetskega kirurga in si jih dala povečati.

Prav zaradi teh fotografij se mnogi sprašujejo, ali zvezdnica morda že pretirava in ali se bo sčasoma spremenila v plastično spako, kot se je to zgodilo mnogim zvezdnikom. V njihovem svetu se namreč pogosto zgodi, da prvi obisk pri estetskem kirurgu nikakor ni zadnji, kar pa nemalokrat preraste v odvisnost od estetskih operacij, ki je posledica tako imenovane telesne dismorfične motnje, zaradi katere odvisniki od estetskih operacij na svojem telesu vedno znova vidijo le pomanjkljivosti. Polnila za ustnice večinoma nimajo trajnih učinkov in po nekaj mesecih popustijo. Vprašanje je le, ali jih bo slavna igralka takrat vendarle opustila ali se bo odločila za ponovni estetski poseg.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587