Vizita.si
image (28)

Novice

Bo voditeljica premagala raka?

E. D.
26. 10. 2011 17.41
3

Pred kratkim je Giuliana Rancic razkrila, da se spopada z rakom dojke, in pred tednom dni je že prestala poseg, s katerim so ji iz prsi odstranili rakave tvorbe. Zdaj jo čaka še šest tednov obsevanja, a voditeljica se je že vrnila na delo in se vsem gledalcem zahvalila za podporo.

37-letna Giuliana Rancic se je pogumno zoperstavila bolezni. Prestala je lumpektomijo – operativno odstranitev rakavih tvorb v dojkah, preventivno pa so ji zdravniki odstranili tudi limfne vozliče v predelu pazduhe. A le teden dni po posegu se je voditeljica že vrnila pred televizijske kamere in nagovorila gledalce. ''Moram reči, da se počutim odlično. Operacija je bila uspešna. Pred mano je še vedno nekaj poti, ki jo moram prehoditi, a bom zmogla. Vse bo še dobro!'' je optimistično povedla zvezdnica, ki jo zdaj čaka še šest tednov obsevanja.

Priložnost, ko se je prvič po operaciji spet pojavila v etru, je izkoristila tudi za to, da se je svojim gledalcem in oboževalcem zahvalila za vso podporo, pozitivne misli in spodbudne besede. ''Tako sem vzhičena, da sem se vrnila na delo in da sem se pridružila moji službeni družini. Pred mano je še vedno dolga pot, a zaradi neverjetne ljubezni, podpore in molitev bo ta pot zagotovo lažja. Moji gledalci so mi pomagali, da sem se prebila skozi to in da sem ostala močna. Neskončno sem jim hvaležna za vso ljubezen,'' je povedala med vodenjem svoje prve oddaje po posegu.

Giuliana se je sicer v preteklih letih spopadala z neplodnostjo. Z možem Billom sta se precej časa trudita spočeti otroka po naravni poti in ker jima ni uspelo, sta začela postopek umetne oploditve. Prva dva poskusa nista bila uspešna, zato sta se zakonca Rancic odločila, da poskusita še v tretje. ''Med postopki umetne oploditve sva na žalost izvedela, da boleham za zgodnjim stadijem raka na dojki,'' je pred kratkim razkrila. ''Novica me je močno šokirala.'' Tako se je bitka za spočetje otroka nenadoma sprevrgla v boj z nevarno boleznijo, ki pa se ji je 37-letnica pogumno postavila po robu in za katero je prepričana, da jo bo premagala.

Giuliana pa ni edina zvezdnica, ki se je spopadla z rakom dojke. Katere zvezdnice so se borile z enako boleznijo in kaj so o njej povedale, pa preverite v članku Zvezdnice, ki so premagale raka na dojki.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587